Για την χαρά του παιχνιδιού…

Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα της BlueArena. Ελπίζω να σας βρίσκω όλους καλά τουλάχιστον στην υγεία, το πιο σημαντικό και το κυριότερο. Δύσκολες …

Η πρόταση της ημέρας

Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα της BlueArena. Ελπίζω να σας βρίσκω όλους καλά τουλάχιστον στην υγεία, το πιο σημαντικό και το κυριότερο.

Δύσκολες καταστάσεις βιώνουμε, όλος ο κόσμος είναι τρελαμένος, με τα τρελά που συμβαίνουν στην άμοιρη Ελλαδίτσα, έτσι όπως την καταντήσανε. Δεν το βάζουμε όμως κάτω, θα το παλέψουμε και ό,τι βγει.

Πάμε ευθύς αμέσως τώρα στα σημερινά να δούμε τι θα παίξει η στήλη, όχι και πολλά πράματα πάντως, καθώς το πρόγραμμα δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο.

Verona – Torino (2)

Αρκετά καλό το ξεκίνημα για την Torino, καθώς στα πρώτα οχτώ παιχνίδια δεν έχει ακόμη ήττα, με έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Πολύ δυνατή εκτός έδρας αφού μετρά τέσσερις σερί νίκες. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι, καθώς και η Verona είναι γενικά σε συμπαθητική κατάσταση. Η φόρμα και η παράδοση σε παιχνίδια ανεξαρτήτου έδρας, δίνουν προσωπικά, ένα προβάδισμά στην Torino.

Θα ρισκάρω στο διπλό της Torino σε απόδοση (2,70) σε τέτοια τιμή, νομίζω πως αξίζει προσοχής.

 

Hayes and Yeading – Wrexam (2)

Μετά από ένα πολύ μικρό διάστημα αγωνιστικής πτώσεις, η Wrexam ξαναπήρε τα πάνω της. Σαφώς και είναι σε καλύτερη κατάσταση από το ξεκίνημα της σεζόν, και διαθέτει πολύ πιο δυνατό σύνολο σε σχέση με την αντίπαλό της. Wrexam θα παίξω παίδες σε απόδοση (2,00)

 

Notts County – Hartlepool (1)

Μετά από πέντε σερί νίκες για την Hartlepool ήρθε και η ήττα την περασμένη αγωνιστική, και μάλιστα μέσα στην έδρα της. Πάνω κάτω στα ίδια βρίσκονται και οι δύο ομάδες, προερχόμενες από ήττες. Λιγάκι η έδρα λιγάκι το ότι έκανε ήττα η Hartlepool μετά από σερί, λιγάκι η παράδοση, να η επιλογή προς τον άσσο.

Θα επιλέξω τον άσσο της Notts County σε απόδοση (2,00)

Αlmeria – Valladolid (1)

Σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες, με την Αlmeria όμως να είναι σε σούπερ κατάσταση, καθώς μετρά τέσσερις σερί νίκες. Θέλει να δείξει από νωρίς τα δόντια της και να επιστρέψει όσο το δυνατόν συντομότερα στα μεγάλα σαλόνια. Βάσει της εικόνας των δύο ομάδων μέχρι τώρα, και της σούπερ παράδοσης που διατηρεί εντός η Almería απέναντι στην Valladolid , χρίζουν δικαίως ως φαβορί την γηπεδούχο ομάδα.

Επιλογή ο άσσος της Αlmeria σε απόδοση (2,25)

Δεν είναι ελκυστικό το πρόγραμμα, το αντίθετο θα έλεγα μάλιστα, περισσότερο θα ασχοληθούμε για την χαρά του παιχνιδιού. Αυτά είναι τα σημεία που θα με απασχολήσουν για σήμερα, τώρα όπως εσείς θέλετε μπορείτε να τα μπλέξετε. Αν σας κάνει κάτι το κρατάτε, αν θέλετε προσθέτετε και μία επιλογή σας , τα κάνετε σύστημα ότι θέλετε εσείς. Αν πάλι δεν σας αρέσει τίποτα πάμε παρακάτω, υγεία να υπάρχει και δεν βαριέσαι.

Καλά να περνάτε τα σέβη μου ….

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top