Λεπτό προς λεπτό η επίθεση στον Βασσάρα

Το SoccerPlus περιγράφει λεπτό προς λεπτό την επίθεση που δέχθηκε ο Βασάρας από οπαδούς του Ολυμπιακού έξω από το “Καραϊσκάκη” μετά το ματς …

Διάφορα

Το SoccerPlus περιγράφει λεπτό προς λεπτό την επίθεση που δέχθηκε ο Βασάρας από οπαδούς του Ολυμπιακού έξω από το “Καραϊσκάκη” μετά το ματς της Ελλάδας, σαν να ήταν εκεί. Το “θα πεθάνεις” που ειπώθηκε από τους δράστες και η αντίδραση των ανθρώπων της ΕΠΟ που ήταν παρόντες.

Καθώς τελειώνει το παιχνίδι ο Βασσάρας βγαίνει έξω από το γήπεδο “Καραϊσκάκη”. Μπροστά του προχωρούν τρία μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ. Ο Σταθόπουλος, ο Χατζηαποστόλου και ο Μαζαράκης. Ακολουθούν παρατηρητές διαιτησίας της Σούπερ Λίγκας και πίσω τους ο Βασσάρας.

Εκείνη την στιγμή, περίπου στον χώρο του πάρκινγκ, τρία άτομα τον περιμένουν. Με το που τον βλέπουν, ένας ψηλός και ένας κοντός με γυαλιά του κάνουν επίθεση και τον γρονθοκοπούν.

Τα υπόλοιπα πρόσωπα, παράγοντες της ΕΠΟ και παρατηρητές, δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται, όμως σε κάποια στιγμή αντιλαμβάνονται το επεισόδιο και νομίζουν ότι τσακώνονται τρεις άγνωστοι.

Ο Χατζηαποστολου σταματάει και λέει: “Τι κάνετε ρε μαλάκες;”. Μόλις καταλαβαίνουν ότι εκεί είναι ο Βασσάρας, ο Μαζαράκης κινείται προς το μέρος του ενώ αυτοί εξαφανίζονται φωνάζοντας: “Κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό, θα πεθάνεις”!

Στην συνέχεια, ο Βασσάρας πήγε σε περιπολικό που ήταν εκεί κοντά, κατήγγειλε το περιστατικό και πήγε στο αστυνομικό τμήμα.

Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι πρόκειται για οπαδούς του Ολυμπιακού. Υπάρχουν πληροφορίες πως του πέταξαν και ένα γιαούρτι, αλλά δεν επιβεβαιώνεται.

Σχετικά Άρθρα

Γ΄ Εθνική: Δραματική επιστολή των παικτών προς τον πρωθυπουργό

Ποδόσφαιρο

Back to Top