“Υποκινητής ταραχών ο Μαρινάκης”

Το αγγλικό ποδοσφαιρικό περιοδικό «FourFourTwo» αναφέρεται με… υπονοούμενα στον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς στέκεται στην εμπλοκή του στα στημένα καθώς και στα όσα έγιναν …

Ροπαλιές

Το αγγλικό ποδοσφαιρικό περιοδικό «FourFourTwo» αναφέρεται με… υπονοούμενα στον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς στέκεται στην εμπλοκή του στα στημένα καθώς και στα όσα έγιναν στο περσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό υπό την προεδρία του στη Super League!

«Το FourFour Two» είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα ποδοσφαιρικά περιοδικά στην Mεγάλη Βρετανία από το 1994, όταν και κυκλοφόρησε, ενώ έχει μεταφραστεί σε αρκετές γλώσσες. Η αναφορά του στον Βαγγέλη Μαρινάκη και την Super League γίνεται σε μία στήλη αφιερωμένη στο Champions League, ενώ φόντο στο κείμενο είναι το φλεγόμενο «Γ. Καραϊσκάκης» με τους παίκτες των δύο ομάδων από τη σεζόν 2009-2010.

Το θέμα του αγγλικού περιοδικού έχει τίτλο «Πιο πιθανό να. Υποκινήσει ταραχές: Ευάγγελος Μαρινάκης, Ολυμπιακός» και γράφει:

«Ο πρόεδρος των Πρωταθλητών της Ελλάδας, βρίσκεται αυτή τη στιγμή μπλεγμένος σε ένα σκάνδαλο στημένων αγώνων, μαζί με 85 ακόμα ανώτερα στελέχη του ελληνικού Ποδοσφαίρου. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός διεκδίκησε τον 38ο τίτλο του – και έτσι την πρόκριση στο Champions League της επόμενης χρονιάς- ενώ ο Μαρινάκης παρακολουθούσε ένα εγχώριο ματς ως πρόεδρος της Super League, έχοντας ταυτοχρόνως προσωπικά συμφέροντα (σ.σ. ως πρόεδρος του Ολυμπιακού), έδωσε στους φιλάθλους ακόμα μια αφορμή για να νοιώσουν την αδικία. Να περιμένετε πυροτεχνήματα όταν η ελίτ της Ευρώπης προσγειωθεί στην Αθήνα και πιθανόν μερικά κοκτέιλ Μολότοφ και καμένες προτομές».

Το εξασέλιδο αφιέρωμα στο Champions League, το οποίο υπογράφουν επτά συντάκτες έχει τίτλο «Most Likely to» (σ.σ. Πιο πιθανό να.) και αφορά διαφορά περιστατικά που ενδέχεται να συμβούν στη φετινή διοργάνωση. Η αναφορά στον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι εντυπωσιακή, καθώς αν εξαιρέσουμε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού το υπόλοιπο αφιέρωμα ασχολείται με μια μάλλον light πλευρά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top