Προθεσμία για Αστέρα Τρίπολης

Παράταση παίρνει η υπόθεση του Αστέρα Τρίπολης. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έδωσε προθεσμία μέχρι την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου για την κατάθεση υπομνήματος …

Διάφορα

Παράταση παίρνει η υπόθεση του Αστέρα Τρίπολης. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έδωσε προθεσμία μέχρι την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου για την κατάθεση υπομνήματος στους Αρκάδες προκειμένου να αποφανθεί.

Θυμίζουμε πως η ομάδα της Τρίπολης έχει τιμωρηθεί από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας με υποβιβασμό.

Την Πέμπτη το νομικό επιτελείο του Αστέρα και ο Γιώργος Μποροβήλος κατέθεσαν στην επιτροπή ένα DVD και παράλληλα ζήτησαν προθεσμία προκειμένου να καταθέσουν υπόμνημα. Κάτι τέτοιο έγινε και πλέον καλούνται την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου να το καταθέσουν.

Η υπερασπιστική γραμμή του νομικού επιτελείου του Αστέρα και του Γιώργου Μποροβήλου

Παντελής Αζαριάδης

“Ο Ψωμιάδης με αυτή τη συνομιλία θέλησε να δείξει μεγαλύτερη δύναμη από ότι έχει. Άλλωστε τα 500.000 δεν γινόταν να προσφερθούν σε μια ομάδα που ήταν 4η εκείνη την περίοδο. Δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο και δεν μπορεί να καταδικαστεί μια ομάδα γιατί δεν μπορεί κάποιος παράγοντας έμπλεξε στη συνομιλία του τον Αστέρα”. 

Στέργιος Σουροβίκης

“Ερχόμαστε κατηγορούμενοι για μια συνομιλία του κ. Ψωμιάδη. Ο κ. Ψωμιάδης λέει ότι πήγαν με τσάντα με χρήματα οι άνθρωποι του Αστέρα. Όλα αυτά προϋποθέτουν μια διεργασία. Εφόσον το τηλέφωνο του κ. Ψωμιάδη καταγραφόταν θα έπρεπε να υπήρχε και άλλη συνομιλία. Στη δεύτερη συνομιλία μιλάνε και λένε για έναν χοντρό, μάλλον τον Μπέο. Ο Ψωμιάδης λέει ότι δεν έχει σχέση με τον Μπέο. Πώς, λοιπόν, από τη στιγμή που έχουν ανύπαρκτη σχέση ξέρει ο Ψωμιάδης ότι ο Μπέος πήρε λεφτά”.

Αργύρης Λίβας

“Εμπλέκουνε τον κ. Μποροβήλο επειδή δεν υπάρχει στοιχείο για να δείξουν ότι έγινε η δωροδοκία. Εδώ δεν υπάρχει πουθενά καμία αναφορά για κανέναν. Ξαφνικά βγάζουν έναν λαγό που λέγεται Μποροβήλος για να στηρίξουν το αόριστο κατηγορητήριο”.

Γιώργος Μποροβήλος

“Ημουν 20 χρόνια στο ποδόσφαιρο. Είναι η πατρίδα μου η Τρίπολη και γι’ αυτό είμαι εκεί επειδή είναιοι ιδιοκτήτες στο εξωτερικό και θέλουν έναν άνθρωπο να είναι κάθε μέρα κοντά στην ομάδα”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top