Αιχμές Λεοντή κατά Μποροβήλου

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έδωσε προθεσμία μέχρι την προσεχή Δευτέρα σε Αστέρα Τρίπολης και ΟΦΗ για την κατάθεση υπομνήματος σχετικά με την υπόθεση της …

Διάφορα

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έδωσε προθεσμία μέχρι την προσεχή Δευτέρα σε Αστέρα Τρίπολης και ΟΦΗ για την κατάθεση υπομνήματος σχετικά με την υπόθεση της κατηγορίας τους για συμμετοχή στους στημένους αγώνες.


Οι δύο ομάδες θα πρέπει να καταθέσουν τα υπομνήματά τους ως τις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ οι αποφάσεις της Επιτροπής Εφέσεων θα γίνουν γνωστές την επόμενη Τετάρτη 12/10.

Σε ό,τι αφορά τη διαδικασία των απολογιών, ο Γ. Μποροβήλος αρνήθηκε την κατηγορία της δωροδοκίας, σημειώνοντας ότι το γκολ της νίκης στο επίμαχο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου σημειώθηκε στις καθυστερήσεις.

Τότε, ο πρόεδρος της Επιτροπής, κ. Λεοντής, είπε: “Μου κάνει εντύπωση πως όλοι οι διαιτητές κολλάνε πάντα και γίνονται μάνατζερ, πάνε σε ομάδες”.

Ο Μποροβήλος απάντησε, λέγοντας ότι: “Η Τρίπολη είναι το σπίτι μου. Πήγα για να βοηθήσω δύο ανθρώπους που είναι στο εξωτερικό και ήθελαν έναν άνθρωπο για να είναι στην ομάδα”.

Ο Αλέξης Κούγιας, μάρτυρας στην υπόθεση, είπε ότι ισχύουν όσα είχε πει πρωτοδίκως για τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ υπερασπίσθηκε τον ΟΦΗ σχετικά με τις επαφές του Η. Νύκταρη με τον Γ. Τσακογιάννη.

“Ο Νύκταρης δεν έχει σχέση με τον ΟΦΗ. Του αρέσει να δείχνει ότι είναι αρχηγός της Κρήτης. Ο Τσακογιάννης δεν πήρε κανένα παιχνίδι καθαρό. Μπορούσε να χάσει μόνος του. Το 90% των στημένων αγώνων της Ηλιούπολης τα έστηνε μόνος του”, είπε ο Α. Κούγιας.

“Δεν έχει καμία σχέση με τον ΟΦΗ”, ανέφερε ο δικηγόρος του ΟΦΗ, “δεν γνωρίζουμε επισήμως τίποτα για το Νύκταρη. Είναι φίλαθλος και το ένα του παιδί παίζει στον ΟΦΗ και είναι Κρητικός. Δεν έχει καμία σχέση με τον ΟΦΗ”, πρόσθεσε ο Β. Ξημέρης.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Μαχλάς σημείωσε: “Ο Νύκταρης δεν έχει καμία σχέση με τον ΟΦΗ. Δεν μπορώ να ελέγξω τι λέει ο καθένας.

Μου είπε ότι έκανε πλάκα με τον Τσακογιάννη. Δεν είχε δικαίωμα να το κάνει”, με τον πρόεδρο του δικαστηρίου να επισημαίνει ότι “με τον Τσακογιάννη δεν κάνεις πλάκα”.

Πηγή: Soccerplus.gr

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top