Τα πάντα είναι ανοιχτά

Η πιο εκνευριστική λέξη για τον φίλο του Ηρακλή, είναι η “υπομονή”. Για μία ακόμη φορά όμως πρέπει να την… ανεχτεί, διότι πρέπει να κάνει …

Ηρακλής

Η πιο εκνευριστική λέξη για τον φίλο του Ηρακλή, είναι η “υπομονή”. Για μία ακόμη φορά όμως πρέπει να την… ανεχτεί, διότι πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής.

Στην χθεσινή (4/10) συνάντηση του Ανδρέα Παντελή με εκπροσώπους των οπαδών του Ηρακλή, ο Κύπριος ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή και αποκάλυψε τις προσπάθειες που γίνονται για να ανατραπούν τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή.

“Δίνουμε μάχη για να αποφύγουμε την Δ’ εθνική. Αυτό είναι το χειρότερο δυνατό σενάριο για εμάς. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πιθανότητες συμμετοχής σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες. Από την Α’ μέχρι την Γ'”, ήταν -μεταξύ άλλων- τα λόγια του Παντελή, με τους οπαδούς να ανανεώνουν το ραντεβού μαζί του για το βράδυ της Παρασκευής, όταν και θα κληθεί να ανακοινώσει σε ποια κατηγορία θα παίξει ο Ηρακλής τη νέα περίοδο.

Μέχρι να ολοκληρωθούν οι προσπάθειες, η BlueArena δεν πρόκειται να δημοσιοποιήσει το παραμικρό, διότι αυτό επιτάσσει το συμφέρον της ομάδας.

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top