Τα… κενά της επιστολής

Η επιστολή του κ Καϋμενάκη προς όλους τους ιδιοκτήτες και προέδρους των ομάδων της Σούπερ Λίγκας με αφορμή τον υποβιβασμό του Αστέρα Τρίπολης, αποτελεί …

Ροπαλιές

Η επιστολή του κ Καϋμενάκη προς όλους τους ιδιοκτήτες και προέδρους των ομάδων της Σούπερ Λίγκας με αφορμή τον υποβιβασμό του Αστέρα Τρίπολης, αποτελεί μια προσπάθεια του να υπερασπιστεί την ΠΑΕ στην οποία όπως ισχυρίζεται, έχει επενδύσει εκατομμύρια.

Ειλικρινά, προσωπική μου άποψη είναι ότι όλοι μας πρέπει να σεβαστούμε την προσπάθεια του κ Καϋμενάκη και να μην την αντιμετωπίσουμε με χλευασμό, όπως ο ίδιος πιθανολογεί ότι θα συμβεί. Ωστόσο δεν μπορούμε να μην ασχοληθούμε με το περιεχόμενο της επιστολής και κάποια… κενά που παρουσιάζει αυτή.

Για παράδειγμα ο κ Καϋμενάκης με την επιστολή του, προσπαθεί να πείσει τους αποδέκτες της, ότι ο υποβιβασμός του Αστέρα Τρίπολης, βασίζεται σε συνομιλίες τρίτων, άρα η ομάδα του είναι αθώα.

Έλα όμως που τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Μπορεί ο ίδιος ο Καϋμενάκης να μην συμμετέχει σε καμία από τις περιβόητες συνομιλίες (σ.σ τουλάχιστον σε όσες έχουν δημοσιευθεί), αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τον έτερο ιδιοκτήτη του Αστέρα, τον κ Μπάκο και τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, τον κ Μποροβήλο.

Αν λοιπόν ο κ Καϋμενάκης θέλει να μας πείσει ότι η ομάδα του είναι όντως αθώα, πρέπει να μας εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσαν στις συνομιλίες του οι δυο άμεσοι συνεργάτες του στα διοικητικά της ΠΑΕ.

Χωρίς καμία διάθεση χλευασμού προς το πρόσωπο του, περιμένουμε από τον έναν εκ των ιδιοκτήτων του Αστέρα να μας εξηγήσει για ποιον λόγο, ο έτερος ιδιοκτήτης της ομάδας, ο κ Μπάκος, συνομιλούσε με τον Αχιλλέα Μπέο σχετικά με κάποια “σιδερικά” και μια “κλειδαριά” η οποία έπρεπε να είναι από πάνω.

Τις ίδιες εξηγήσεις περιμένουμε και για τις συνομιλίες ανάμεσα στον Γιώργο Μποροβήλο και τον Αχιλλέα Μπέο, εκεί όπου οι δυο άνδρες, μεταξύ όλων των άλλων, συμφώνησαν ότι είναι καλή λύση να πέσει ο Ηρακλής.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top