Νίλσον: “Δεν ξεχνώ ποτέ τον Ηρακλή”

Συνέντευξη σε πολωνική ιστοσελίδα έδωσε ο πρώην παίκτης του Ηρακλής, Μάρκους Νίλσον, ο οποίος τόνισε ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τον Ηρακλή. Χαρακτηριστικό είναι πως …

Διάφορα

Συνέντευξη σε πολωνική ιστοσελίδα έδωσε ο πρώην παίκτης του Ηρακλής, Μάρκους Νίλσον, ο οποίος τόνισε ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τον Ηρακλή. Χαρακτηριστικό είναι πως ο 29χρονος Νίλσον σε συνέντευξη που παραχώρησε ενόψει της νέας σεζόν του πολωνικού πρωταθλήματος ανέφερε περισσότερες φορές το όνομα του… Ηρακλή, από αυτό της νέας του ομάδας.

Αφού λοιπόν χαρακτήρισε την Plus Liga το τρίτο καλύτερο πρωτάθλημα, μετά από αυτά της Ιταλίας και Ρωσίας, θυμήθηκε πως μέχρι σήμερα «έπαιξα μόνο δύο φορές κόντρα σε πολωνικές ομάδες. Με την Τσεστόσοβα στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ηρακλή, όπου κερδίσαμε εντός και εκτός έδρας και με τη Ρεζόβια, όπου ως παίκτης της Πιατσέντζα είχαμε κερδίσει σε ένα τουρνουά προετοιμασίας.

Ο κορυφαίος παίκτης του Τσάμπιονς Λιγκ του 2009, αφού παραδέχθηκε ότι τον συναρπάζει η ιδέα να παίξει σε ένα δυνατό πρωτάθλημα, με μεγάλη προβολή και πολλούς θεατές στις εξέδρες, απαντώντας σε ερώτηση για την χειρότερη και καλύτερη στιγμή της καριέρας του τόνισε.

«Δύσκολη ερώτηση… Τη χειρότερη στιγμή δεν θέλω να τη θυμάμαι και για αυτό την έχω μπλοκάρει από το μυαλό μου. Όσον αφορά τις καλύτερες στιγμές είχα πολλές στη ζωή μου, αλλά αν εννοείς αγωνιστικά θυμάμαι την πρώτη φορά που κερδίσαμε τον τίτλο των πρωταθλητών Ελλάδας με τον Ηρακλή και όταν κερδίσαμε τον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη ρωσική Ίσκρα, πάλι με τη φανέλα του «Γηραιού».

Και αν ο Ηρακλής, όπως φαίνεται βρίσκεται ακόμη στο μυαλό του Νίλσον, δεν ισχύει μάλλον το ίδιο και για την Ελληνίδα που είχε κατακτήσει την καρδιά του Σουηδού άσου, καθώς αναφερόμενος στις γυναίκες της Πολωνίας τόνισε πως «στην Πολωνία θα είμαι μόνος μου, οπότε ποιος ξέρει…»

Σχετικά Άρθρα

Back to Top