Δύο αγωνιστικές για Μουρίνιο (video)

Με ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 600 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο, για το επεισόδιο που είχε με τον βοηθό του Γκουαρντιόλα Τίτο …

Διάφορα

Με ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 600 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο, για το επεισόδιο που είχε με τον βοηθό του Γκουαρντιόλα Τίτο Βιλανόβα στον αγώνα του Σουπερ Καπ μεταξύ της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα.

Η μπάλα φυσικά πήρε μαζί και τον Βιλανόβα, με τον Ισπανό να παρακολουθεί την επόμενη αγωνιστική των «μπλαουγράνα» από τις κερκίδες.

Να σημειωθεί ότι οι τιμωρίες αυτές είναι απόρροια της έντασης που ακολούθησε τη λήξη του δεύτερου τελικού Ρεάλ και Μπαρτσελόνα στο Σούπερ Καπ τον Αύγουστο όταν και ο Μουρίνιο επιτέθηκε στον Βιλάνόβα χτυπώντας τον στο μάτι, ενέργεια που προκάλεσε την αντίδραση του Τίτο Βιλανόβα.

Χρηματικό πρόστιμο εκτός του Μουρίνιο θα πληρώσει και ο Βιλανόβα, με το ποσό να ανέρχεται εξίσου στα 600 ευρώ, ενώ και οι ομάδες θα πληρώσουν ένα μικρό ποσό, 180 ευρώ για την Ρεάλ, και 80 για την Μπαρτελόνα

http://www.youtube.com/watch?v=rbxZlGGBzvY

Σχετικά Άρθρα

Back to Top