Αμεση απαλλαγή ζητάει ο Καλόπουλος

Ο διεθνής διαιτητής, Δημήτρης Καλόπουλος, το όνομα του οποίου εμπλέκεται στην υπόθεση με τα στημένα ζητάει μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του την «άμεση απαλλαγή του» …

Διάφορα

Ο διεθνής διαιτητής, Δημήτρης Καλόπουλος, το όνομα του οποίου εμπλέκεται στην υπόθεση με τα στημένα ζητάει μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του την «άμεση απαλλαγή του» από την υπόθεση, καθώς και την ταχεία επεξεργασία της δικογραφίας που τον αφορά, από τον εισαγγελέα, Ανδρέα Φάκο.

Ο Θεσσαλονικέας ρέφερι, καθώς κι ο βοηθός διαιτητής, Δημήτρης Σαραϊδάρης κατήγγειλαν απειλές για τη ζωή τους μετά το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού πέρυσι στο Καραϊσκάκη και ζήτησαν αστυνομική προστασία.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Ο εντολέας μας, διεθνής διαιτητής κ. Καλόπουλος Δημήτριος, θα καταθέσει εντός της ημέρας διά του επίσης πληρεξουσίου δικηγόρου Αθηνών, κ. Πρωτέκδικου, αίτηση προς τον αξιότιμο αθλητικό Εισαγγελέα, κ. Φάκο, με αίτημα την ταχεία επεξεργασία της δικογραφίας που τον αφορά.

Προσκομίζει δε, έγγραφη βεβαίωση της ελληνικής αστυνομίας, με την οποία αποδεικνύεται, ότι ο εν λόγω διαιτητής είχε ζητήσει την επίσημη προστασία από την Ελληνική Πολιτεία, από τον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και από το αρμόδιο Τμήμα Αθλητικής Βίας, για τις απειλές που δεχόταν κατά της ζωής του, μετά από ποδοσφαιρικό αγώνα.

Με τον πλέον επίσημο τρόπο, το έγγραφο που μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, καταφέραμε να λάβουμε, αποδεικνύει ότι καμία υπόγεια ή πλάγια διαδρομή ακολούθησε ο εν λόγω, αλλά απευθύνθηκε μόνο στις Αρχές της συντεταγμένης Πολιτείας και γι’ αυτό το λόγο ζητεί την άμεση απαλλαγή του».

Πηγή: Sentragoal

Σχετικά Άρθρα

Back to Top