“Ο Πιλάβιος ακούγεται στην κασέτα”

Ο Γιώργος Τσακογιάννης, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε (04/10), στην εκπομπή “Δίκη” στην τηλεόραση του Σκάϊ, μιλώντας τηλεφωνικά από τις φυλακές των Τρικάλων, τόνισε πως …

Διάφορα

Ο Γιώργος Τσακογιάννης, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε (04/10), στην εκπομπή “Δίκη” στην τηλεόραση του Σκάϊ, μιλώντας τηλεφωνικά από τις φυλακές των Τρικάλων, τόνισε πως άκουσε την τρίτη κασέτα και είπε ότι σε αυτή ακούγεται και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος.

Η σχετικά δήλωση έχει ως εξής: «Δύο πρόεδροι είχαν τις διαφορές του και ο ένας είχε κάποιες κασέτες. Στην μια κασέτα μίλαγε ο Μπέος. Την έδωσε στον Κούγια και αυτός την πήρε και την έδωσε στον εισαγγελέα και στους δημοσιογράφους. Υπάρχει και μια ακόμα κασέτα που δεν έχει βγει στον αέρα. Την έχω ακούσει. Μιλάει ο ανώτερος άρχοντας της ΕΠΟ. Λέει κάποια πράγματα που δεν είναι καλά αλλά όχι κάτι ποινικό. Η ομάδα του Κούγια τότε κατηγηρούταν για πλαστή ενημερότητα. Ο Ηρακλής και τα Τρίκαλα υποβιβάστηκαν για αυτό τον λόγο, η ομάδα του Κούγια όχι. Ο Κούγιας έλεγε τον Πιλάβιο διεφθαρμένο. Μετά το σκάνδαλο με τις κασέτες έλεγε: “αφήστε τον να κάνει έργο”. Εσείς τα κρίνετε όλα. Δεν θέλω να πω ποιοι μιλάνε στην τρίτη κασέτα. Αν θέλει ο ανακριτής θα του τα πω”.

Πηγή: Dikisports

Σχετικά Άρθρα

Back to Top