Ξέχασε τον Αστέρα

Θεωρούμε ότι ως πρόεδρος της Superleague, ο Απόστολος Παπουτσάκης, θα έπρεπε να είναι σαφώς πιο προσεκτικός στις δημόσιες τοποθετήσεις του και εξηγούμαστε… Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM …

Ροπαλιές

Θεωρούμε ότι ως πρόεδρος της Superleague, ο Απόστολος Παπουτσάκης, θα έπρεπε να είναι σαφώς πιο προσεκτικός στις δημόσιες τοποθετήσεις του και εξηγούμαστε…

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 –στο πλαίσιο της εκδήλωσης της NOVA για την παρουσίαση του νέου της προγράμματος- ο Απόστολος Παπουτσάκης εξέφρασε την εκτίμηση του ότι το φετινό Πρωτάθλημα θα είναι καλύτερο από τα προηγούμενα λέγοντας: “Νομίζω ότι φέτος θα έχουμε ένα πολύ καλύτερο πρωτάθλημα από τα προηγούμενα χρόνια. Θα είναι ένα πρωτάθλημα χωρίς παρεμβολές, χωρίς πράγματα που γίνονταν εκτός γηπέδου. Όταν τελειώσει κι αυτός ο μήνας, με τα δικαστήρια και τις αποφάσεις που εκκρεμούν, πιστεύω ότι όλα θα είναι καλύτερα”.

Ως εδώ όλα καλά… Μπορεί η πλειοψηφία των φιλάθλων να διαφωνεί με την παραπάνω εκτίμηση του κ Παπουτσάκη, αλλά όλοι μας οφείλουμε να σεβαστούμε την άποψη του.

Πάμε όμως να δούμε τι είπε στη συνέχεια των δηλώσεων του ο κ. Παπουτσάκης… Το πρωτάθλημα θα γίνει με 16 ομάδες, αυτό θέλουμε. Ελπίζουμε, δε, ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε και ποιες θα είναι οι άλλες δύο που θα συμπληρώσουν τις ήδη υπάρχουσες”.

Όσα αναφέρει για αυτό το ζήτημα ο πρόεδρος της Superleague, “σηκώνουν” συζήτηση, καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι μετά την πρόσφατη απόφαση για τον Αστέρα, οι ομάδες που λείπουν ώστε να συμπληρωθεί η 16αδα για την οποία μίλησε ο κ Παπουτσάκης, δεν είναι δύο (όπως ανέφερε ο ίδιος) αλλά τρεις.

Το μόνο που μπορούμε να υποθέσουμε, είναι ότι ο κ Παπουτσάκης, ξέχασε το ζήτημα που προέκυψε με τον Αστέρα, τον οποίο έχει υποβιβάσει η ίδια η Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague. Εκτός και αν ο πρόεδρος της Λίγκας πιστεύει ότι η ομάδα της Αρκαδίας θα ανατρέψει την εις βάρος της απόφαση με την έφεση που άσκησε.

Πάντως ακόμη και αν ισχύει η… δικαιολογία της έφεσης, ο κ Παπουτσάκης, όφειλε να διευκρινίσει ότι υπάρχει και το θέμα του υποβιβασμού του Αστέρα.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top