Πρώτη μούρη στα γούστα, εξαφανισμένοι στα δύσκολα

Πριν από περίπου ένα μήνα, είχαμε τονίσει σε επίκαιρο σχόλιο ότι τα χρέη του Ερασιτέχνη έχουν ονοματεπώνυμο. Η νέα διοίκηση που θα προκύψει, μέσω Πρωτοδικείου, …

Ηρακλής

Πριν από περίπου ένα μήνα, είχαμε τονίσει σε επίκαιρο σχόλιο ότι τα χρέη του Ερασιτέχνη έχουν ονοματεπώνυμο. Η νέα διοίκηση που θα προκύψει, μέσω Πρωτοδικείου, δεσμεύτηκε ότι θα “κυνηγήσει” δικαστικά όσους τα δημιούργησαν.

Τι γίνεται όμως μέχρι τότε; Ο κίνδυνος να μην καταφέρει η μεγαλύτερη ομάδα της Θεσσαλονίκης (βόλεϊ Ηρακλή) να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου, είναι κάτι παραπάνω από ορατός.

Και σε αυτό, ευθύνη έχουν όλοι αυτοί που διαχειρίστηκαν το ταμείο του Ερασιτέχνη τα τελευταία χρόνια. Παναγόπουλος, Αρταβάνης, Λεώνης, Μπαλακέρας, Τριανταφύλλου, είναι ορισμένοι εξ αυτών, οι οποίοι έχουν εξαφανιστεί από… προσώπου γης.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στην φωτογραφία, όπου διακρίνονται οι Παναγόπουλος και Λεώνης, στα μεθεόρτια των επιτυχιών ήταν… πρώτο τραπέζι αγκαλιά την κούπα. Το δικαιούνταν άλλωστε, αφού δικό τους δημιούργημα ήταν αυτή η ομάδα που μας έκανε υπερήφανους.

Τώρα όμως που το τμήμα κινδυνεύει με διάλυση, λόγω των χρεών που δημιουργήθηκαν επί δικής τους θητείας στον Ερασιτέχνη, είναι εξαφανισμένοι.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top