“Η αλήθεια θα λάμψει”

Ο Ανδρέας Παντελή, μίλησε σήμερα (03/10) στο Δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης «Fm 100», ωστόσο δεν αποκάλυψε τις προθέσεις και τα σχέδια του για την επόμενη μέρα …

Ηρακλής

Ο Ανδρέας Παντελή, μίλησε σήμερα (03/10) στο Δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης «Fm 100», ωστόσο δεν αποκάλυψε τις προθέσεις και τα σχέδια του για την επόμενη μέρα του Ηρακλή. Τόνισε πως θα συνεχιστούν όλες οι απαραίτητες νομικές κινήσεις μέχρι να λάμψει η αλήθεια.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε: «Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε. Ο Ηρακλής δεν πεθαίνει ποτέ».

Για την υπόθεση υποβιβασμού του Αστέρα Τρίπολης, είπε: «Εμείς φωνάζαμε τόσο καιρό. Πολλοί δεν ήθελαν να το πιστέψουν. Ωστόσο, η απόφαση δεν είναι τελεσίδικη και ήδη ακούγονται πολλά. Κάποιοι λένε πως θα πάει τελικά -8 ή -10, ενώ ο Ηρακλής για πλαστογραφία έπεσε αμέσως».

Είπε, ακόμα: «Κάνουμε επαφές και συμβουλευόμαστε τους νομικούς μας. Θα γίνουν κινήσεις για να προστατεύσουμε τη ομάδα μας. Δεν έχει επίσημα αποσυρθεί ο Ηρακλής από το CAS. Είναι μια χρονοβόρα διαδικασία και παρόλο που είναι το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο δεν έχει αποφάσεις ουσιαστικές και στο χρόνο που πρέπει. Αυτός είναι ο λόγος που δεν δώσαμε εκεί το βάρος μας Οι κινήσεις μας έχουν στόχο να αποδοθεί δικαιοσύνη και τίποτα άλλο. Ο δρόμος αυτός θα έχει τέλος. Οσο και αν αργοπορήσει. Ολοι οι παραδρομή θα οδηγήσουν στην αλήθεια και θα λάμψει αυτή».

Οσο για την αμφισβήτηση που υπάρχει στο αν έχει στην κατοχή του τις μετοχές του Ηρακλή, απάντησε: «Τις μετοχές τις έχουν δει οι οπαδοί. Είναι τραγελαφικό και γελοίο να μιλάμε γι αυτό το θέμα όταν υπάρχουν τόσα πιο σημαντικά. Οποιος είναι δύσπιστος ας έρθει στα γραφεία να δει τις μετοχές. Εχω το 75% των μετοχών».

Πρότεινε και τι δική του λύση… «Η λύση θα ήταν πολύ εύκολη αν η ΕΠΟ έμπαινε σε μια ουσιαστική συζήτηση. Όπως έχουν φτάσει τα πράγματα δεν πιστεύω ότι δεν είναι μόνο νομικό το θέμα. Υπάρχει θέμα ηθικό και η Εκτελεστική Γραμματεία της ΕΠΟ, μαζί με την Σούπερ Λιγκ πρέπει να κάνουν παρέμβαση και να δώσουν λύση».

Καταλήγοντας, ανέφερε: «Η πόρτα του Ηρακλή είναι ανοικτή σε οποιονδήποτε επιθυμεί να βοηθήσει την ομάδα στη δύσκολη κατάσταση που αυτή βρίσκεται».

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top