Αναβολή για την Πέμπτη

Το μεσημέρι της Πέμπτης θα εξεταστούν οι φάκελοι όλων των ομάδων βόλεϊ, αφού σήμερα δόθηκε σχετική προθεσμία από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Σοβαρό είναι το πρόβλημα …

Ηρακλής

Το μεσημέρι της Πέμπτης θα εξεταστούν οι φάκελοι όλων των ομάδων βόλεϊ, αφού σήμερα δόθηκε σχετική προθεσμία από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Σοβαρό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ΤΑΑ Ηρακλής. Τα συσσωρευμένα χρέη του Ερασιτέχνη, αποτελούν ανυπέρβλητο -μέχρι στιγμής- εμπόδιο στην προσπάθεια που κάνει η διοίκηση του τμήματος βόλεϊ για να αποκτήσει ΑΦΜ.

Κυανόλευκη αντιπροσωπεία που αποτελούνταν από τους κ.κ. Κολύμπατζη, Γωγάκο και Μανωλόπουλο, παρουσιάστηκαν ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και ενημέρωσαν τα μέλη της για τις προσπάθειες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πήραν προθεσμία μέχρι την Πέμπτη, όπως συνέβη και με τα υπόλοιπα ΤΑΑ, όταν και θα παρουσιαστούν εκ νέου στα γραφεία της ΕΕΑ, με την ελπίδα ότι το πρόβλημα θα έχει ξεπεραστεί.

Από τη στιγμή που υπάρχει καταλογισμός χρεών στον Ερασιτέχνη, το ΤΑΑ Ηρακλής ζητάει το αυτονόητο. Να δημιουργηθεί νέα εταιρία, η οποία από εδώ και στο εξής θα έχει την ευθύνη για τις υποχρεώσεις που θα δημιουργηθούν. Διότι αυτή τη στιγμή το ΤΑΑ Ηρακλής έχει πρόβλημα για χρέη που τυχόν δημιουργήσουν άλλα τμήματα του συλλόγου.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top