“Θα περιμένω μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση”

Ο Μάκης Κατσαβάκης, μίλησε στην «Εξέδρα» και έδειξε διατεθειμένος να περιμένει τον Ηρακλή, μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά πλέον η κατλασταση σχετικά σε ποια κατηγορία θα …

Ηρακλής

Ο Μάκης Κατσαβάκης, μίλησε στην «Εξέδρα» και έδειξε διατεθειμένος να περιμένει τον Ηρακλή, μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά πλέον η κατλασταση σχετικά σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Οι προπονήσεις έχουν σταματήσει εδώ και καιρό. Πλέον μετά και την απόφαση που πήρε η ΕΕΑ, οι παίκτες που είχαν απομείνει στο ρόστερ και με χίλια ζόρια διατηρούσαμε ένα κορμό, έμειναν και τυπικά ελεύθεροι. Εμείς προσπαθούσαμε να κάνουμε την δουλεία μας και να μείνουμε ανεπηρέαστοι όσο μπορούσαμε. Δεν ήταν όμως και εύκολο».

Οσο για την επόμενη ημέρα στον Ηρακλή ο Ελληνας τεχνικός είπε: «περιμένω και εγώ όπως όλοι. Η ενημέρωση που έχω από τον κ. Παντελή είναι πως κάνει προσπάθειες για να αποφύγει η ομάδα την Δ’ Εθνική», είπε και πρόσθεσε: «Εκανα υπομονή όλο αυτό το διάστημα, αλλά και εγώ είμαι επαγγελματίας. Θα περιμένω όμως τον πρόεδρο και θα αποφασίσω αν θα παραμείνω στον Ηρακλή ή όχι».

Καταλήγοντας, είπε: «Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα με τεράστια ιστορία και κόσμο. Ο Ηρακλής δεν θα πεθάνει ποτέ. Θα βρει τον δρόμο του και θα επιστρέψει σύντομα και πάλι στην μεγάλη κατηγορία».

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top