Τεστ συμπερασμάτων με Δράμα

Νέο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα χάντμπολ του Ηρακλή που θα υποδεχθεί τη Δράμα το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο σπίτι του χάντμπολ στη Μίκρα. Ο αγώνας …

Άλλα αθλήματα

Νέο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα χάντμπολ του Ηρακλή που θα υποδεχθεί τη Δράμα το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο σπίτι του χάντμπολ στη Μίκρα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:30, με τον Παναγιώτη Γούσιο να θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος μετά την ακύρωση του τελευταίου φιλικού αγώνα με τη Βέροια.

Την ίδια στιγμή η ΟΧΕ ανακοίνωσε επίσημα την αναβολή διεξαγωγής των αγώνων για το κύπελλο ανδρών, ενώ καθυστέρηση πιθανώς θα υπάρξει και στην έναρξη του πρωταθλήματος της Α2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΧΕ: “Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΧΕ στην σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε την αναβολή έναρξης του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Χάντμπολ Γυναικών καθώς του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών -Γυναικών τουλάχιστον μέχρι τέλος Οκτωβρίου και μέχρις ότου οριστικοποιηθεί το τελικό ποσό της τακτικής επιχορήγησης της ΟΧΕ του 2011 από την ΓΓΑ.

Το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών θα συνεχίσει να διεξάγεται κανονικά ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για τα ηλικιακά πρωταθλήματα της Α’ φάσης τα οποία θα ξεκινήσουν κανονικά, όπως έχουν προγραμματιστεί από τις Ενώσεις και τις Τοπικές Επιτροπές. Σε ότι αφορά τα πρωταθλήματα Α2 Εθνικής Κατηγορίας και Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών τα οποία είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν τον Νοέμβριο, η έναρξη τους θα επανεξεταστεί ανάλογα με τα δεδομένα που θα προκύψουν από τις οριστικές αποφάσεις της ΓΓΑ σε ότι αφορά την τακτική επιχορήγηση.

Επισημαίνεται ότι σήμερα το πρωί ό Πρόεδρος της ΟΧΕ Συμεών Λαζαρίδης και ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΟΧΕ Παντελής Χατζηιωάννου είχαν συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Πάνο Μπιτσαξή παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων, στην οποία ενημερώθηκαν ότι τα τελικά ποσά επιχορηγήσεων των Ομοσπονδιών για το 2011 αναμένεται να ανακοινωθούν αρχές Νοεμβρίου.

Οι τελικές αποφάσεις σε ότι αφορά τα πρωταθλήματα θα ληφθούν σε συνεργασία της ΟΧΕ με τα σωματεία όταν υπάρχουν τα πλήρη οικονομικά δεδομένα από την ΓΓΑ.

Η ΟΧΕ ανακοινώνει επίσης ότι η εθνική μας ομάδα γυναικών θα συμμετάσχει κανονικά στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, τον προσεχή Οκτώβριο, με πρώτους αγώνες με Σερβία (εκτός έδρας) και με Ρουμανία (εντός έδρας)”.

 

Back to Top