Πήγε να “στήσει” και την Καβάλα!

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος στο κατηγορητήριο του γράφει πως ο Μποροβήλος εκτός από τον Μπέο, όπως αποκάλυψε το gazzetta on air, έδωσε 500.000 ευρώ …

Διάφορα

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος στο κατηγορητήριο του γράφει πως ο Μποροβήλος εκτός από τον Μπέο, όπως αποκάλυψε το gazzetta on air, έδωσε 500.000 ευρώ και στον Μάκη Ψωμιάδη.

Ο λόγος, όπως αποκαλύπτει το «arcadia sports», ήταν για να έχουν μειωμένη απόδοση ο ποδοσφαιριστές του συλλόγου της Μακεδονίας στην αναμέτρηση του Μαρτίου το 2011, ανάμεσα σε Καβάλα και Αστέρα Τρίπολης (1-0 με γκολ του Αμπντούν). Όμως, ο Μάκης Ψωμιάδης δεν τα δέχτηκε όπως γνωστοποίησε στον Νικόλα Πατέρα.

Το κατηγορητήριο που απέστειλε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας «καίει» τον πρόεδρο των Αρκάδων αφού εκτός από τα 500.000 ευρώ που φέρεται να έδωσε στον Αχιλλέα Μπέο για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου στην Τρίπολη (2-1), πρόσφερε τα ίδια χρήματα σε μετρητά και στον Μάκη Ψωμιάδη.

Συγκεκριμένα, το κατηγορητήριο αναφέρει πως: «εγκαλούνται πειθαρχικώς διότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος και η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, στην Αθήνα και την Καβάλα κατά το α’ δεκαπενθήμερο Μαρτίου 2011 με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση της ίδιας παράβασης, πραγμάτωσαν την αντικειμενική υπόσταση του πειθαρχικού αδικήματος της Δωροδοκίας».

Στη συνέχεια αναφέρεται: «πρόσφεραν ως δώρο προς τον Χρυσόστομο Ψωμιάδη, ουσιαστικό Πρόεδρο Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Καβάλα και μεγαλομέτοχο αυτής, καθώς και σε άλλους εμπλεκόμενους στη δραστηριότητα της ομάδας αυτής, το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ (500.000) σε μετρητά προκειμένου κατά την επικείμενη τέλεση του αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ “Καβάλα-Αστέρας Τρίπολης” της 8ης Μαρτίου 2011 να εμφανίσουν μειωμένη απόδοση οι ποδοσφαιριστές της Καβάλας. Η ως άνω προσφορά δεν έγινε αποδεκτή. Ο Χρυσόστομος Ψωμιάδης γνωστοποίησε στο Ν. Πατέρα τα παραπάνω περιστατικά ενεργητικής Δωροδοκίας».

Ο Αστέρας απολογείται στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League σήμερα.
Πηγή: www.gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top