Είναι αφιερωμένη σε εσάς…

Η απόφαση για τον Αστέρα Τρίπολης και τον υποβιβασμό του είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους της Ε.Π.Ο. Σε αυτούς που πήγαιναν στα δικαστήρια και με τα όσα …

Ροπαλιές

Η απόφαση για τον Αστέρα Τρίπολης και τον υποβιβασμό του είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους της Ε.Π.Ο.


Σε αυτούς που πήγαιναν στα δικαστήρια και με τα όσα κατέθεταν ήταν εναντίον του Ηρακλή και ουσιαστικά υπέρ του Αστέρα.

Είναι αφιερωμένη στον εκπρόσωπο της Ε.Π.Ο. που δεχόταν να του δίνουν συμβουλές οι δικηγόροι του Αστέρα Τρίπολης. Είναι αφιερωμένη σε νομικούς εκπροσώπους της Σούπερ Λίγκα και σε εκπροσώπους γενικώς που πήγαιναν στα δικαστήρια και έλεγαν ότι θα… γίνει άνω-κάτω το Πρωτάθλημα αν τα πολιτικά δικαστήρια ψηφίσουν υπέρ του αιτήματος του Ηρακλή για ασφαλιστικά μέτρα και “παγώσουν” τα παιχνίδια του Αστέρα.

Είναι αφιερωμένη στον Κουρίδη και στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκα που μέσα σε μια μέρα αποφάσισε να ακυρώσει τα δελτία (και με… δόλο) και να βάλει τον Ηρακλή στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, απόφαση που κρατούσε τον Αστέρα Τρίπολης στην κατηγορία.

Αλήθεια, γιατί τώρα ο Αστέρας δεν πάει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και από εκεί στη Football League αλλά πάει κατευθείαν στην επόμενη κατηγορία;

Είναι αφιερωμένη στον Πιλάβιο που απαίτησε (και πέτυχε…) στις 29 Ιουνίου να σταματήσει η δημοσιοποίηση των διαλόγων. Από τότε πέρασαν τρεις μήνες και ξαφνικά, να κι άλλα κατηγορητήρια, αυτή τη φορά όμως με συγκεκριμένο περιεχόμενο. Ναι, αλλά πέρασαν τρεις μήνες.

Είναι αφιερωμένη σε όσους θεωρούν ότι… αυτή η απόφαση τρεις μήνες μετά ενισχύει το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Μην θεωρείτε κάτι τέτοιο διότι ποιος θα απαντήσει στην ερώτηση αν αυτά τα κατηγορητήρια εις βάρος του Αστέρα ήρθαν τώρα στην κατοχή σας;

Είναι αφιερωμένη σε όσους άρχισαν το Πρωτάθλημα άρχισε με “Α” και “Β” ομάδες και με βαρύ κατηγορητήριο για τον Αστέρα.

Η απόφαση αυτή είναι αφιερωμένη στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκα που δεχόταν μέχρι πρότινος να σφυρίζει αδιάφορα και να διατηρεί τον Μποροβήλο στο σχήμα του και να βγαίνει και φωτογραφίες μαζί του.

Η απόφαση αυτή είναι αφιερωμένη στην Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο. που έκρινε αναρμόδιο το Διαιτητικό Δικαστήριο (μετά την υπέρ του Ηρακλή απόφαση που πήρε) αντί να καθίσει κάτω και να σκεφτεί και να ασχοληθεί με την ουσία της υπόθεσης.

Η απόφαση αυτή είναι αφιερωμένη στον Μαρινάκη που ήθελε να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα και στον διάδοχό του, Παπουτσάκη που δεν έκανε τίποτε για να το σταματήσει.

Αφιερωμένη. Ναι…

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top