Απολογήθηκαν…οι τρεις και περιμένουν

Ολοκληρώθηκε η απολογία των Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, με τον Νίκο Μαχλά να μη γνωρίζει τον Νύκταρη, …

Διάφορα


Ολοκληρώθηκε η απολογία των Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, με τον Νίκο Μαχλά να μη γνωρίζει τον Νύκταρη, τους Γιαννιώτες να παίρνουν προθεσμία ως τη Δευτέρα, τους Αρκάδες να δίνουν dvd του αγώνα.


Με καθυστέρηση μισής ώρας ξεκίνησε η απολογία των ΠΑΕ ΟΦΗ, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, έπειτα από τις πειθαρχικές διώξεις του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα.


Αυτή ολοκληρώθηκε περίπου στις 17:00, με τις τρεις ομάδες να απολογούνται, τον Αλέξη Κούγια να είναι μάρτυρας, τον Νικόλα Πατέρα να στέλνει επιστολή και τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Ιωνικός, Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη, καθώς και τον δικηγόρο του Ολυμπιακού Βόλου να δίνουν επίσης το παρών. Μάλιστα, ο τελευταίος ζήτησε να αναβληθεί η υπόθεση του Αστέρα Τρίπολης και να καταθέσουν τόσο ο Αχιλλέας Μπέος όσο και η θεσσαλική ΠΑΕ.


Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι και εντός της ημέρας είναι πολύ πιθανό να υπάρξει απόφαση, χωρίς πάντως να δημοσιευτεί και το σκεπτικό!


Πηγή: Gazzeta.gr


Αθωωτικές ήταν οι καταθέσεις Κούγια και για Τρίπολη-Γιάννενα.

Ισχυρίστηκε ότι “ο Μποροβήλος  δεν θα μπορούσε να δωροδοκήσει τον Μπέο γιατί γνωρίζονται πολύ καλά(!)” και ότι “ο Χριστοβασίλης είναι έντιμος άνθρωπος”.

 

Πηγή: Dikisports.blogspot.com 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top