Τσιργογιάννης: “Ολοι μαζί να βοηθήσουμε τον Ηρακλή”

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε πρόεδρος της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Ηρακλή, κ. Κώστας Τσιργογιάννης και συζήτησε με τους συντελεστές της εκπομπής για τις …

Ηρακλής

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε πρόεδρος της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Ηρακλή, κ. Κώστας Τσιργογιάννης και συζήτησε με τους συντελεστές της εκπομπής για τις εξελίξεις στον ερασιτέχνη.

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Θα ήθελα να στείλω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Πέτρου Γκαζά και να πω ότι δυστυχώς ο Πέτρος έφυγε γνωρίζοντας ότι ο Ηρακλής είναι στην Δ` Εθνική»
Ακολούθως μίλησε για τις εξελίξεις στον ΓΣ Ηρακλή και τόνισε :
«Αυτή την στιγμή είμαστε στις διεργασίες για τον σχηματισμό του 15μελούς σχήματος που την Δευτέρα θα πάει στο Πρωτοδικείο και θα οριστεί ως προσωρινή διοίκηση του ΓΣ Ηρακλής. Ως Λέσχη πήραμε αυτή την πρωτοβουλία γιατί έπρεπε να ξεκινήσει πάλι ο Ηρακλής, ο σύλλογος αυτή την στιγμή είναι σταματημένος. Είχαμε πει ότι ως Λέσχη θέλουμε να γίνουμε σιγά- σιγά μια δεξαμενή παραγόντων για τον Ηρακλή, δεν περιμέναμε να γίνει τόσο γρήγορα, μέσα σε 3 μήνες αλλά είμαστε διατεθειμένοι να το κάνουμε αυτή την στιγμή και ελπίζω τα μέλη της Λέσχης να φανούν αντάξια της εμπιστοσύνης του κόσμου της ομάδας»
Συνεχίζοντας ανέφερε επίσης :
«Οι παράγοντες γίνονται δεν γεννιούνται και στην Λέσχη έχουμε πολύ κόσμο που είναι ήδη παράγοντες στην δουλειά τους, έχουν υψηλές, διευθυντικές θέσεις και θα δούμε τώρα πως θα τα πάνε και στον αθλητισμό. Δεν είναι εύκολο σίγουρα αλλά όπως έχουμε πει, η Λέσχη είναι εδώ για τα δύσκολα. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν βλάψει τον Ηρακλή και βρίσκονται στο απυρόβλητο, δεν τα συνεχιστεί αυτό, η Λέσχη κάτι θα κάνει και για αυτό τώρα. Ο Ηρακλής άλλωστε δεν είναι το μηδέν τώρα είναι στο μείον μηδέν»
Εξηγώντας το σκεπτικό του, ο κ. Τσιργογιάννης είπε επίσης :
«Ο Ηρακλής ώς σύλλογος δεν θα έχει κανένα όφελος αν λογοδοτήσουν ή τιμωρηθούν όσοι τον έφεραν σε αυτή την θέση. Είναι όμως και ψυχολογικό το ζήτημα, να μην ξέρει κανείς ότι θα έρχεται απλά στον Ηρακλή για να κάνει πασαρέλα και δεν θα έχει καμία επίπτωση στην συνέχεια. Μέχρι τώρα στον Ηρακλή ερχόταν κι έφευγαν διάφοροι χωρίς να ανησυχούν για τις συνέπειες, έκαναν το κομμάτι τους κι αποχωρούσαν. Αυτό αλλάζει τώρα και όσοι πέρασαν από τον ερασιτέχνη ή την ΠΑΕ Ηρακλής θα πρέπει να αποδείξουν ότι δεν έκαναν τίποτε για προσωπικό όφελος, σε αντίθετη περίπτωση θα υποστούν τις συνέπειες»
Σε ερώτηση για την συνάντηση που είχαν μέλη της Λέσχης με τον κ. Παντελή :
«Ο κ. Παντελή μας είπε ότι καταθέσει την πρόταση του και την άποψη του για το αύριο του Ηρακλή την ερχόμενη Δευτέρα, αυτή την στιγμή η ομάδα είναι στην Δ` Εθνική, περιμένουμε λοιπόν να δούμε τις ανακοινώσεις του και θα κριθεί στην συνέχεια»
Κλείνοντας, ο κ. Τσιργογιάννης είπε :
«Το μόνο σίγουρο από εδώ και πέρα είναι, και να το ξέρουν όλοι αυτό, ότι η Λέσχη θα είναι με το ένα πόδι στον ερασιτέχνη και με το άλλο πόδι στην ΠΑΕ Ηρακλής»

Πηγή: Liberofm.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top