Το «τελευταίο αντίο» στον Πέτρο

Πλήθος κόσμου «αποχαιρέτησε» τον Πέτρο Γκαζά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών. Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου, …

Ηρακλής

Πλήθος κόσμου «αποχαιρέτησε» τον Πέτρο Γκαζά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου, στα Κοιμητήρια της Θέρμης και το «παρών» έδωσαν τα συγγενικά του πρόσωπα, οι φίλοι του και άνθρωποι από τον Ηρακλή, που συνεργάστηκαν μαζί του σε όλη του την πορεία. Η ατμόσφαιρα ήταν «βαριά» για έναν άνθρωπο αγαπητό σε όλους, ο οποίος υπηρέτησε τον Ηρακλή για περισσότερα από 30 χρόνια και μέχρι την τελευταία στιγμή ρωτούσε τι γίνεται με την ομάδα.

Από πλευράς βετεράνων στην κηδεία του Πέτρου Γκαζά βρέθηκαν οι Αϊδινίου, Φυτίλης, Γκιζέλης, Δανιήλ Παπαδόπουλος, Φανάρας, Αδάμου, Ξενίδης, Μαυρίδης, Καραΐσκος, Παπαϊωάννου, Κωφίδης, Κατσαμπής.

Επίσης, το «παρών» έδωσαν πολλά άτομα που συνεργάστηκαν μαζί του στο τεχνικό και το ιατρικό επιτελείο, όπως οι Ελευθεριάδης, Καραβέλης, Λαζαρίδης, Πασβάντης, Τσιολακίδης, Τσάκαλος, Αναστασιάδης, Νίκου, Σιάγκας, Μανώλογλου.

Φυσικά, και ποδοσφαιριστές που είχαν την τύχη να δουλέψουν μαζί του, τον «αποχαιρέτησαν», όπως οι Κανακούδης, Μέλκας, αλλά και ο Σπυρογιάννης (προπονητής των τμημάτων υποδομής).

Ο Θόδωρος Καράογλου από τον πολιτικό χώρο ήταν εκεί, ενώ αρκετοί παράγοντες παραβρέθηκαν στην κηδεία. Οι Ατματζίδης, Ιωακειμίδης, Μαργαρίτης, Γωγάκος, Κορκόβελος, Θεοδωρίδης, Αδαμίδης, Χαντές είπαν το «τελευταίο αντίο».

Καλό ταξίδι Πέτρο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top