Μεντένις: «Έτοιμος να παίξω σε υψηλό επίπεδο»

Με καθυστέρηση έφτασε στην Θεσσαλονίκη ο Ανσίς Μεντένις, ο οποίος συμφώνησε οριστικά με το ΤΑΑ Ηρακλής και πλέον ετοιμάζεται να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην …

Ηρακλής

Με καθυστέρηση έφτασε στην Θεσσαλονίκη ο Ανσίς Μεντένις, ο οποίος συμφώνησε οριστικά με το ΤΑΑ Ηρακλής και πλέον ετοιμάζεται να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην νέα του ομάδα.

Ο 26χρονος Λετονός διεθνής ακραίος δήλωσε για την νέα σελίδα στην καριέρα του και τους στόχους του: «Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα και πάντα ήθελα να έρθω να αγωνιστώ εδώ. Παίζω με ψυχή και μου αρέσει να έχω δίπλα μου τέτοιους ανθρώπους, σαν τους Έλληνες. Ο Ηρακλής είναι μία μεγάλη ομάδα με ιστορία και η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ με έκανε να πω το ναι. Είχα κι άλλες προτάσεις από ομάδες που συμμετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά προτίμησα τον Ηρακλή για πολλούς λόγους.
Δεν θα μπορούσα να πω όχι σε μία τέτοια ομάδα. Τα τελευταία 10 χρόνια ο Ηρακλής είναι ομάδα κορυφής και αποτελεί δύναμη στο ευρωπαϊκό βόλεϊ.

Αποτελούσε στόχος το να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ και νιώθω έτοιμος να παίξω σε τόσο υψηλό επίπεδο. Είμαι ενθουσιασμένος με την νέα σελίδα στην καριέρα μου.

Έχω ακούσει πολλά για τους φιλάθλους του Ηρακλή. Είναι διάσημοι στο χώρο του ευρωπαϊκού βόλεϊ. Ακολουθούν την ομάδα τους και την στηρίζουν με ξεχωριστό τρόπο. Περιμένω την στιγμή που θα γίνω ένα μαζί τους».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top