Κάποιο λάθος θα έγινε: Είναι δυνατόν ο Μποροβήλος να “έστησε” παιχνίδι;

Θα έπεσαν από τα σύννεφα οι άνθρωποι της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκας, μαθαίνοντας την είδηση ότι το… μπουμπούκι του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Γιώργος Μποροβήλος, …

Διάφορα

Θα έπεσαν από τα σύννεφα οι άνθρωποι της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκας, μαθαίνοντας την είδηση ότι το… μπουμπούκι του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Γιώργος Μποροβήλος, κατηγορείται για “στήσιμο” αγώνα. Σύμφωνα με τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Ανδρέα Φάκο και το κατηγορητήριο που συνέταξε, ο πρόεδρος του Αστέρα έδωσε το ποσό των 500.000 ευρώ στον Αχιλλέα Μπέο για το παιχνίδι Αστέρας-Ολυμπιακός Βόλου, που προφανώς τυχαίως έληξε με νίκη των Αρκάδων (2-1).

Ο Αστέρας Τρίπολης, η ομάδα που… ξαφνικά βρήκε αρκετούς φίλους που έκαναν ό,τι περνούσαν από το χέρι τους για να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του gazzeta.gr ο πρόεδρος του Αστέρα, Γιώργος Μποροβήλος, φέρεται πως έδωσε το ποσό των 500.000 ευρώ στον Αχιλλέα Μπέο για να κερδίσει η ομάδα του το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Κάτι και που τελικά ως δια μαγείας έγινε, με την Τρίπολη να κερδίζει με 2-1 τον Βόλο στην έδρα της, στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου.

Μετά και από το επίσημο κατηγορητήριο του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, μήπως η ΕΠΟ έχει και πάλι αντίθετη άποψη; Ο κ. Μποροβήλος, θα απαντήσει ή πάλι δεν θα θελήσει να κάνει καμία τοποθέτηση, όπως τότε στο Αγρίνιο;

http://www.youtube.com/watch?v=zB_Z7E2REM0

Σχετικά Άρθρα

Back to Top