Εφυγε από κοντά μας ο Πέτρος Γκαζάς

Εξαιρετικά δυσάρεστη είδηση για την οικογένεια του Ηρακλή. Ο Πέτρος Γκαζάς, ο επί 30 και πλέον χρόνια φυσιοθεραπευτής της ομάδας, ο άνθρωπος – σύγχρονη ιστορία …

Ηρακλής

Εξαιρετικά δυσάρεστη είδηση για την οικογένεια του Ηρακλή.

Ο Πέτρος Γκαζάς, ο επί 30 και πλέον χρόνια φυσιοθεραπευτής της ομάδας, ο άνθρωπος – σύγχρονη ιστορία του ποδοσφαιρικού τμήματος, απεβίωσε σε ηλικία – μόλις – 56 ετών, κτυπημένος από την επάρατη νόσο.

Όλοι μας στην Blue Arena εκφράζουμε στους οικείους του Πέτρου τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας για την τραγική απώλεια, που συγκλονίζει την “κυανόλευκη” οικογένεια.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη 29/9, στις 18:00, στα Νέα Κοιμητήρια της Θέρμης.

Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για την απώλεια του Πέτρου Γκαζά:

“Τραγική, τραγικότατη είδηση για την οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ, καθώς ο Πέτρος, ο Πέτρος του ΗΡΑΚΛΗ, ο δικός μας Πέτρος, δεν βρίσκεται, πλέον ανάμεσά μας. Ο Πέτρος Γκαζάς, η ιστορία της σύγχρονης ποδοσφαιρικής ομάδας του Συλλόγου μας άφησε, ύστερα από σκληρή και αδυσώπητη μάχη με την μοίρα και την ασθένεια, που τον βρήκε. Στις ψυχές όλων των Ηρακλειδέων, όμως, θα μένει ζωντανός, ως μία ανυπέρβλητη παρουσία, ως η κολώνα και το σημείο αναφοράς των ‘κυανόλευκων’ αποδυτηρίων.

Κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του, στην οποία εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια και την οδύνη μας για την πανάκριβη απώλεια. Ο Πέτρος ήταν και θα είναι πάντα και ο δικός μας Πέτρος, ο Πέτρος του ΗΡΑΚΛΗ.

Θα τον αποχαιρετίσουμε στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου, στα Κοιμητήρια της Θέρμης, στις 18:00, σήμερα, Πέμπτη 29/09.

Καλό ταξίδι, Πέτρο μας…”

Ανακοίνωση ΤΑΑ Ηρακλής

“Το ΤΑΑ Ηρακλής εκφράζει τα συλλυπητήρια του για την τεράστια απώλεια του Πέτρου Γκαζά, ο οποίος έφυγε σήμερα από την ζωή. Η οικογένεια του Ηρακλή πενθεί για έναν άνθρωπο που για 32 ολόκληρα χρόνια προσέφερε τα πάντα στην ποδοσφαιρική ομάδα. Καλό ταξίδι Πέτρο…”

Σχετικά Άρθρα

Διλμπέρης: “Η περιουσία του Συλλόγου δίνει αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Η τελευταία εμφάνιση του Βάσια, με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης! (vid)

Ποδόσφαιρο

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top