Ξεκαθαρίζει σύντομα

Η ΕΕΑ υποβίβασε τον Ηρακλή στην Δ΄ Εθνική, όμως δεν είναι απολύτως βέβαιο ότι η ομάδα θα συμμετάσχει στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Οι άνθρωποι των κυανόλευκων σε …

Ηρακλής

Η ΕΕΑ υποβίβασε τον Ηρακλή στην Δ΄ Εθνική, όμως δεν είναι απολύτως βέβαιο ότι η ομάδα θα συμμετάσχει στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Οι άνθρωποι των κυανόλευκων σε συνεργασία με τη νομική υπηρεσία προσπαθούν να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα συμμετοχής στην Football League 2, κερδίζοντας ουσιαστικά η ομάδα μία χρονιά και όντας απαλλαγμένος από τα χρέη.

Πως μπορεί να συμβεί αυτό; Αρκετές θέσεις στην τρίτη κατηγορία είναι κενές, λόγω των αποφάσεων της ΕΠΟ και της ΕΕΑ, με συνέπεια οι κυανόλευκοι να επιδιώκουν να εξασφαλίσουν μια θέση.

Από τους δύο ομίλους λείπουν ουκ ολίγες ομάδες για να συμπληρωθεί το… παζλ και είναι σίγουρο πως η ΕΠΟ θα αναζητήσει ομάδες από τη Δ΄Εθνική.

Εφόσον, επιτευχθεί αυτό, τότε ο Ηρακλής θα μετατραπεί σε ΤΑΠ και θα έχει στην κατοχή του ένα νέο ΑΦΜ, μηδενικό από χρέη και υποχρεώσεις.

Λίαν συντόμως αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο και είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ανδρέας Παντελή έχει δώσει εντολή στο νομικό επιτελείο να εξετάσει αναλυτικά τη νομοθεσία.

Σχετικά Άρθρα

Ζαντόπουλος: Ποιο είναι το επίφοβο στη χρήση Μίκρας και Καυτανζογλείου

Ποδόσφαιρο

Back to Top