Λύση Πρωτοδικείου για τον Ερασιτέχνη

Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη και αποφασίστηκε να οδηγηθεί σε διοίκηση Πρωτοδικείου, που θα απαρτίζεται από 15 άτομα με τον κ. Γωγάκο να …

Επικαιρότητα

Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη και αποφασίστηκε να οδηγηθεί σε διοίκηση Πρωτοδικείου, που θα απαρτίζεται από 15 άτομα με τον κ. Γωγάκο να είναι ο πρόεδρος.


Η εξέλιξη της συνέλευσης


Ο Κωνσταντίνος Γωγάκος στην αρχική του τοποθέτηση είπε ότι… «συντάχθηκε καταγγελία κατά της ΠΑΕ Καβάλα για τη συμφωνία που δεν τηρήθηκε με τον Μάκη Ψωμιάδη. Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει και αύριο θα σταλεί στα γραφεία της ΠΑΕ Καβάλας». 


Να αναφέρουμε ότι πρόεδρος της συνέλευσης ορίστηκε ο κ. Μπάμπας.


Κατόπιν απαίτησης του κόσμου έγινε λεπτομερής αναφορά για τις υποχρεώσεις και τα χρέη του Ερασιτέχνη. ¨


Κατά τη διάρκεια της αναφοράς των χρεών υπήρξε ένταση στο Κατσάνειο με όσα ακούστηκαν. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που ξέσπασαν, ενώ μόλις ηρέμησαν τα πνεύματα ο πρόεδρος της ΠΑΛΗ, Κώστας Τσιργογιάννης πρότεινε να μην γίνουν εκλογές. Πιο συγκεκριμένα, τόνισε πως: «Πρέπει να μην παραιτηθεί το διοικητικό συμβούλιο και να παραμείνει ως έχει, προκειμένου να αναλάβουν οι πάντες τις ευθύνες τους. Επίσης, πρέπει να γίνουν μηνύσεις σε όλες τις προηγούμενες διοικήσεις του Ερασιτέχνη».


Συνεχίζονται οι διάλογοι μέσω των οποίων αναζητείται μία λύση, προκειμένου ο Ερασιτέχνης να μπει στο σωστό δρόμο και να απεμπλακεί από τα χρέη που τον βαραίνουν. Κατατίθενται διάφορες προτάσεις, οι οποίες αξιολογούνται με τον προβληματισμό να είναι έντονος από όλους.


Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως υποψηφιότητα για το νέο διοικητικό συμβούλιο.


Ο πρόεδρος της ΠΑΛΗ κατέθεσε πρόταση, ώστε να κατέβει σε διοίκηση Πρωτοδικείου ο Ερασιτέχνης με πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Γωγάκο. Επιπλέον, να μετέχει ο Ανδρέας Τζήμας που γνωρίζει καλύτερα από όλους τα οικονομικά στοιχεία, ενώ δεσμεύτηκε ότι η Λέσχη θα προτείνει τα άλλα 13 άτομα με τη βασική προϋπόθεση να μην βαρύνονται από τα χρέη, κλπ.


Σκοπός είναι όσοι άφησαν χρέη να λογοδοτήσουν στο σύλλογο και δεύτερον να προσπαθήσουν να βάλουν λίγο «ήλιο» μέσα σ’ αυτόν.


Αύριο (29/9) αναμένεται να γίνει συνάντηση, προκειμένου να περάσει αυτή η πρόταση που κατέθεσε ο πρόεδρος της Λέσχης. Δηλαδή 15μελές σχήμα για διοίκηση Πρωτοδικείου με την παρουσία των Γωγάκου, Τζήμα και 13 ατόμων που να προέρχονται από την ΠΑΛΗ.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top