Την ΠΑΕ διέλυσαν, τον Ηρακλή, μόνο αν το επιτρέψουμε… (video)

Από το απόγευμα της Δευτέρας, ακούμε και διαβάζουμε… επικήδειους για τον θάνατο του Ηρακλή. Λάθος κύριοι. Ο Ηρακλής δεν πέθανε. Η αμαρτωλή ΠΑΕ διαλύθηκε και …

Ηρακλής

Από το απόγευμα της Δευτέρας, ακούμε και διαβάζουμε… επικήδειους για τον θάνατο του Ηρακλή. Λάθος κύριοι. Ο Ηρακλής δεν πέθανε. Η αμαρτωλή ΠΑΕ διαλύθηκε και δεκάδες οικογένειες θα χάσουν τα χρήματά τους, επειδή έτσι αποφάσισαν Κυβέρνηση, ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα.


Αυτούς πρέπει να λυπάστε και όχι τον Ηρακλή. Ο σύλλογος θα κάνει την αυτοκάθαρσή του και θα επιστρέψει εκεί που ανήκει. Εκεί που όλοι εσείς δεν τον θέλετε.


Στο πιο βρώμικο πρωτάθλημα της υφηλίου, είναι μέγιστη τιμή να σε αποβάλλει το σύστημα. Πρέπει να αισθάνεται περήφανος ο φίλος του Ηρακλή όταν η ομάδα του δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο των Πιλάβιων, του Κουρίδηδων, των Μποροβήλων και των Μαρινάκηδων.


Ο Ηρακλής θα συνεχίσει τον μοναχικό του αγώνα, εκτός κατεστημένου, μακριά από τα κυκλώματα και τα ύποπτα αλισβερίσια. Θα ξεκινήσει από την αρχή, για να στήσει κάτι πιο ισχυρό, πιο υγιές, μαθαίνοντας από τα λάθη των περασμένων ετών και γνωρίζοντας πλέον τους φίλους και τους εχθρούς.


Έχουμε όλοι μας υποχρεώση στις επόμενες γενιές, να κρατήσουμε όρθιο τον Ηρακλή. Προβλέπονται τρία μαρτυρικά χρόνια, ωστόσο όπως αναφέρει και το μότο…


Ηρακλής στα εύκολα, ΗΡΑΚΛΑΡΑ στα δύσκολα


http://www.youtube.com/watch?v=PHlLwYnycoE

Σχετικά Άρθρα

Back to Top