Παντελή: “Θα μείνω όπου και αν παίζουμε”

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, κ. Ανδρέας Παντελή και συζήτησε με τους συντελεστές της εκπομπής για όλα τα …

Ηρακλής

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, κ. Ανδρέας Παντελή και συζήτησε με τους συντελεστές της εκπομπής για όλα τα θέματα της ομάδας. Ο κ. Παντελή τόνισε ότι δεν πρόκεται να φύγει από την ομάδα και άμεση προτεραιότητα του είναι να δημιουργήσει μια ομάδα που θα ανέβει σύντομα στην Superleague ενώ θα γίνουν και μηνύσεις σε όλα τα φυσικά πρόσωπα που έβλαψαν τον Ηρακλή το τελευταίο διάστημα και τον οδήγησαν σε αυτό το σημείο.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής τόνισε: «Χθες δεχθήκαμε ένα νέο χτύπημα που ήρθε να προστεθεί στα τόσα χτυπήματα που δέχθηκε η ομάδα από το καλοκαίρι κι έπειτα. Θεωρώ ότι κάποιοι δεν ήθελαν να αγωνιστεί στην Superleague ο Ηρακλής και για αυτό κατέληξε εδώ αυτή η ιστορία. Καμία ιστορία όμως δεν διαγράφεται, καμία ομάδα δεν χάνεται και ο Ηρακλής θα συσπειρωθεί, θα οργανωθεί και δεν θα αφήσει να χαρούν αυτοί που τον έφεραν σε αυτό το σημείο. Αν το θέλαμε μια φορά πριν, τώρα το θέλουμε δέκα και θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να το πετύχουμε. Είναι χρέος μας στην ιστορία του Ηρακλή να φτάσουμε ως το τέλος, είναι και θέμα εγωισμού τώρα και θα φροντίσουμε να ξεκαθαρίσει το σκηνικό. Άσχετα με το που θα βρίσκεται η ομάδα, ο Ηρακλής θα φροντίσει να λάμψει η αλήθεια. Όλοι αυτοί οι ανευθυνο-υπεύθυνοι παράγοντες του ποδοσφαίρου ή του Ηρακλή θα κυνηγηθούν μέχρι το τέλος και θα πληρώσουν, δεν θα περάσει έτσι αυτό. Θα πληρώσουν οι ένοχοι που έριξαν τον Ηρακλή. Αυτό είναι και το αίτημα των φίλων της ομάδας και θα γίνει. Έχουν καταφέρει καίρια χτυπήματα στον Ηρακλή όλο αυτό το διάστημα και θα το πληρώσουν, είτε το έκαναν εσκεμμένα είτε όχι»

Για το γεγονός ότι η ΕΕΑ δεν έδωσε πιστοποιητικό στον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής δεν κατέθεσε φάκελο στην ΕΕΑ, δεν μπορούσε να καταθέσει κάτω από αυτές τις συνθήκες και είχαμε στείλει επιστολή στην ΕΕΑ ζητώντας μια μικρή αναβολή για συγκεκριμένους λόγους. Θέλαμε να δούμε πρώτα τι θα γίνει με τα ασφαλιστικά μέτρα ενώ υπήρχε σε εξέλιξη και έλεγχος στην ΠΑΕ από την ΦΑΕ. Δεν μας έδωσαν διορία ενώ έδωσαν σε άλλες ομάδες, όπως η Λάρισα, χωρίς να μας που τους λόγους που το έκαναν. Για μένα είναι ξεκάθαρο ότι δεν ήθελαν τον Ηρακλή, εμείς ήμασταν ξεκάθαροι στην θέση μας απέναντι στην ΕΕΑ αλλά δεν ξέρουμε ακόμη οι άλλες ομάδες γιατί πήραν αναβολή ή παράταση»

Για την επόμενη μέρα: «Πρώτα από όλα θα κοιτάξουμε να μην αγωνιστούμε στην Δ` Εθνική, έστω και την ύστατη στιγμή. Είμαι όμως διατεθειμένος να προχωρήσω, μαζί με τον κόσμο της ομάδας, και να φτιάξω μια ομάδα που θα επιστρέψει τρένο στην Superleague σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα μείνω στον Ηρακλή όπου και αν παίζουμε. Ο Ηρακλής θα παραμείνει ζωντανός ότι και να γίνει, δεν ήρθα για να φύγω στα δύσκολα. Όταν ήρθα στην ομάδα είχα πάρει κάποιες διαβεβαιώσεις για ορισμένα πράγματα αλλά με είχαν προειδοποιήσει κιόλας ότι ο Ηρακλής ήταν στο στόχαστρο. Αυτό που θέλαμε και ζητούσαμε ήταν ευνοιοκρατία και να μην αδικηθούμε από κανέναν αλλά δεν συνέβη αυτό»

Σε ερώτημα για τις μετοχές και τις πληρωμές στους παίκτες: «Έχω κάνει μια ξεκάθαρη συμφωνία με τον Ρέμο και μάλιστα σε συνάντηση με τον κόσμο του Ηρακλή, τους είχα δείξει και τις μετοχές ώστε να μην υπάρχει αμφιβολία και αμφισβήτηση για αυτό. Όσο για τους παίκτες, ήμουν ξεκάθαρος μαζί τους αλλά τώρα έχουν αλλάξει πάλι τα δεδομένα. Θα μιλήσουμε εκ νέου μαζί τους και όσοι θέλουν να μείνουν και να συνεχίσουν, θα πληρωθούν άμεσα και θα συνεχίσουν στον Ηρακλή»

Ο κ. Παντελή συμπλήρωσε επίσης ότι: «Από εδώ και πέρα πρέπει να λειτουργήσει σωστά ο προγραμματισμός της ομάδας, τόσο καιρό δεν ξέραμε που θα παίζουμε, άλλαζαν συνεχώς τα δεδομένα, η κατάσταση ήταν ασταθής. Τώρα όμως σε 2-3 μέρες θα ξέρουμε που θα παίξουμε την επόμενη σεζόν, θα ξεκαθαρίσουν όλα και η ομάδα θα οργανωθεί σωστά ώστε να ανέβει σύντομα εκεί που ανήκει»

Για τις επόμενες κινήσεις σε δικαστικό επίπεδο: «Εδώ και πολύ καιρό μιλάμε με το νομικό επιτελείο της ομάδας και έχουμε ένα προσχέδιο για όλα. Στις 21 Νοεμβρίου έχουμε την εκδίκαση της υπόθεσης στα πολιτικά δικαστήρια, θα συζητήσουμε επίσης και το θέμα με το CAS, δεν έχουμε αποσυρθεί από το CAS και τώρα θα συμβουλευτούμε τους δικηγόρους και θα δούμε τι μπορεί να γίνει από εκεί. Έχουμε επίσης, όλο αυτό το διάστημα, συγκεντρώσει στοιχεία ώστε να γίνουν μηνύσεις σε φυσικά πρόσωπα, είτε παράγοντες της ομοσπονδίας είτε του Ηρακλή. Ξέχωρα όμως από το δικαστικό επίπεδο, άμεσος στόχος πρέπει να είναι να οργανωθεί σωστά η ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο. Πρέπει να δημιουργήσουμε μια ομάδα πολύ σύντομα ώστε να αποκτήσει ο Ηρακλής ανάσα και ζωή πάλι. Θα αλλάξουν πολλά στον Ηρακλή από εδώ και πέρα, ο Ηρακλής δεν λειτουργούσε σωστά πριν, η ομάδα ήταν σε αυτόματο πιλότο και δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό».

Κλείνοντας, ο κ. Παντελή τόνισε: «Ο Ηρακλής θα βγει τώρα από την μιζέρια και δεν θα μπορεί κανείς να τον πειράξει όπως τώρα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιξε στην Δ’ Εθνική αλλά είναι πάντα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έτσι και ο Ηρακλής θα είναι πάντα Ηρακλής, να το ξέρουν πολύ καλά αυτό όσοι τον πείραξαν το τελευταίο διάστημα».

Σχετικά Άρθρα

Δόβελος: “Άνοδος σε επαγγελματική κατηγορία, για να έρθει επενδυτής”

Ποδόσφαιρο

Καράογλου: “Βρίσκομαι σε επαφές με τον ΓΣ για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Back to Top