«Ηρακλής στα εύκολα, Ηρακλάρα στα δύσκολα»

Με γραπτή του δήλωση ο βουλευτής, Θόδωρος Καράογλου τοποθετήθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις στον Ηρακλή. Ο κ. Καράογλου φρόντισε να στείλει σαφής μήνυμα στον κόσμο και …

Ηρακλής

Με γραπτή του δήλωση ο βουλευτής, Θόδωρος Καράογλου τοποθετήθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις στον Ηρακλή.

Ο κ. Καράογλου φρόντισε να στείλει σαφής μήνυμα στον κόσμο και σε όλους όσους βρίσκονται κοντά στους κυανόλευκους και πως τώρα πρέπει να μπουν γερές βάσεις για το μέλλον της ομάδας.

Αναλυτικά, η δήλωση του:

«Η χθεσινή δικαστική απόφαση, είναι σίγουρα απογοητευτική εξέλιξη για τον αγώνα που κάνουμε για τα δίκαια του Ηρακλή μας. Λυπάμαι ειλικρινά, γιατί στη μάχη για την κάθαρση στο βρώμικο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και την δικαίωση της ομάδας μας, δεν ήμασταν τόσο δυνατοί ώστε να αντιμετωπίσουμε το βρώμικο παρασκήνιο και τα συμφέροντα που είχαν προαποφασίσει την καταδίκη μας.

Η παντελής απουσία της πολιτείας και κάθε έννοιας ισονομίας και δικαιοσύνης, ήταν οι βασικές αιτίες που υπήρξε αυτή η άσχημη εξέλιξη. Ειδικά στον αθλητισμό όμως, η ζωή συνεχίζεται.

Σήμερα περισσότερο ενωμένοι παρά ποτέ, πρέπει όλοι στην οικογένεια του Ηρακλή να κάνουμε την αυτοκριτική μας για τα λάθη του παρελθόντος και παράλληλα να σχεδιάσουμε μαζί το μέλλον, έτσι ώστε να βάλουμε τις βάσεις για μια νέα δυναμική επανεκκίνηση του ιστορικού συλλόγου μας.

Άλλωστε όπως είπαμε:

«Ηρακλής στα εύκολα, Ηρακλάρα στα δύσκολα»!

 

Σχετικά Άρθρα

Ζαντόπουλος: Ποιο είναι το επίφοβο στη χρήση Μίκρας και Καυτανζογλείου

Ποδόσφαιρο

Back to Top