Αποχωρεί από το Καυτανζόγλειο

Κάτι παραπάνω από πιθανή είναι η αποχώρηση του Ηρακλή από το Καυτανζόγλειο. Αυτή θα είναι η πρώτη αντίδραση στην απόφαση που έλαβε μία επιτροπή διορισμένη …

Ηρακλής

Κάτι παραπάνω από πιθανή είναι η αποχώρηση του Ηρακλή από το Καυτανζόγλειο. Αυτή θα είναι η πρώτη αντίδραση στην απόφαση που έλαβε μία επιτροπή διορισμένη από την Ελληνική Κυβέρνηση, όπως είναι η ΕΕΑ.

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του εθνικού σταδίου, ο Ηρακλής συνέβαλε αποφασιστικά στο κόστος συντήρησής του. Η συμφωνία που ισχύει αυτή τη στιγμή, προβλέπει την παραχώρηση του 15% των εσόδων από τα εισιτήρια και κάλυψη των εξόδων για τη διεξαγωγή νυχτερινών αγώνων.

Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς, το ποσό που προκύπτει ετησίως, ανέρχεται στις 150.000 ευρώ, έστω και αν τα τελευταία χρόνια υπήρχαν σημαντικές καθυστερήσεις στην καταβολή των χρημάτων.

Χωρίς τον Ηρακλή, το μεγαλύτερο στάδιο της πόλης που κόστισε προ επταετίας περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ στον ελληνικό λαό για την ανακαίνισή του, θα οδηγηθεί αργά ή γρήγορα στο λουκέτο. Ήδη υπάρχουν τεράστια προβλήματα, με την διοίκηση του σταδίου να χρωστάει χρήματα σε όλους τους προμηθευτές της.

Φανταστείτε τι θα γίνει την επόμενη περίοδο…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top