Μία δυάδα και ένα ακριβές σκορ…‏

Χαιρετώ όλη την παρέα της BlueArena. Δύσκολα ήταν το διήμερο του Σαββατοκύριακου που μας πέρασε, κακός ο απολογισμός.Ψευτό-παλέψαμε στα περισσότερα σημεία μας, αλλά μας …

Η πρόταση της ημέρας

Χαιρετώ όλη την παρέα της BlueArena.

Δύσκολα ήταν το διήμερο του Σαββατοκύριακου που μας πέρασε, κακός ο απολογισμός.Ψευτό-παλέψαμε στα περισσότερα σημεία μας, αλλά μας χτύπησε το σημείο της ισοπαλίας.Τρομερό αυτό που συνέβει εχτές, καθώς 5 από τα χθεσινά προτεινόμενα σημεία, μας καθήσανε στην ισοπαλία.

Πάμε να δούμε τι έχουμε γιά σήμερα.

Jonkopings – Angelholms   (2)

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας η Angelholms , η οποία βλέπει και απευθείας άνοδο.Βρίσκεται από την αρχή της χρονιάς σε πάρα πολύ κατάσταση.Ενδεικτικό, το ότι σε 15 παιχνίδια μετρά μόλις 1 ήττα.Εκτός έδρας, προέρχτεται από 5 σερί νίκες και 1 ισοπαλία.Από της καλύτερες ομάδες εκτός έδρας στο πρωτάθλήμα, με 8 νίκες 2 ισοπαλίες καί 2 ήττες.Κομβικό παιχνίδι γιά την Ängelholms, καθώς την επόμεννη αγωνιστική αν δεν με διαψεύδουν τα κιτάπια μου πάει στην έδρα της 3ης Σούντσβαλ, με την οποία είναι ισόβαθμή, πριν όμως από την σημερινή αναμέρτρηση.

Δεν είναι και σε πολύ καλή κατάσταση η Jonkopings, πρόκειται γιά μιά ομάδα πού έχει πολλές μεταπτώσεις στην αποδοσή της, από αγωνιστική σε αγωνιστική, μία χάνει μία κερδίζει, δεν έχει ούτε μία ισιπαλία στα τελευταία 11 παιχνίδια.Στα τελευταία 6 εντός εκτός , μετρά 2 νίκες και 4 ήττες.

Πάρα πολύ καλή παράδοση διατηρεί η Angelholms , σε 7 παιχνίδια ανεξαρτήτου έδρας, ο απολογισμός είναι, 7-0-2 γιά τους φιλοξενούμενους.

Θα επιλεξω το διπλό της Angelholms σε απόδοση (2,30)

Brage – Osters    (2)

Σε τραγική κατάσταση από όλες τις πλευρές η Brage, και βαθμολογικά καί αγωνιστικά βρίσκεται σε δυσχερή θέση.μετρά 2 ήττες σερί, και 4 ήττες στα τελευταία 5 παιχνίδια.Τραγική αμυντικά καθώς δέχεται με μεγάλη ευκολία γκολ.Στα τελευταία 7 έχει δεχτεί 15 τέρματα.Στα τελευταία 14 παιχνίδια έντός εκτός, δεν έχει νίκη.Δύσκολα να σωθεί απευθείας, αλλα θα προσπαθήσει να παραμείνει στα μπαράζ υποβιβασμού.

Από την άλλη πλευρά η Osters πάει πολύ καλά τελευταία, καθώς μετρά 3 σερί νίκες.Η φόρμα και η γενική κατάσταση των ομάδων έτσι όπως είναι τα δεδομένα, το προβάδισμα στο παιχνίδι το έχει η Östers.Τo πινακάκι της γενικής φόρμας των ομάδων στα τελευταία παιχνίδια, χρίζουν δίκαια φαβορί την ομάδα της Östers.

Θα επιλέξω το διπλό της Osters σε απόδοση (2,25)

Στη σούμα, δυάδα με : Angelholms (2,30) Osters (2,25).

Djurgardens – Goteborg   (Ακριβές τελικό σκορ, 2-2)

Στοιχηματισμός, καθαρά έμπνευσης στο συγκεκριμένο παιχνίδι, θα προτιμήσω το ακριβές σκορ 2-2 σε απόδοση (14,00).

Καλά να περνάτε, τα σέβη μου …

Σχετικά Άρθρα

Back to Top