Επιστολή στην ΕΕΑ

Η ΠΑΕ Ηρακλής έστειλε επιστολή στα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ζητώντας το… αυτονόητο. Να δοθεί μία προθεσμία για την κατάθεση των δικαιολογητικών, αφού τα …

Ηρακλής

Η ΠΑΕ Ηρακλής έστειλε επιστολή στα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ζητώντας το… αυτονόητο. Να δοθεί μία προθεσμία για την κατάθεση των δικαιολογητικών, αφού τα πάντα είναι στον αέρα.

Από τη μία, εκκρεμεί η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου για την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η ΠΑΕ Ηρακλής, επιχειρώντας να μπλοκάρει τη συμμετοχή του Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα. Αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι διαφορετικά δεδομένα θα ισχύουν σε περίπτωση που οι κυανόλευκοι κερδίσουν την υπόθεση, αφού θα ανοίξει ο δρόμος για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Σε διαφορετική περίπτωση, τα πάντα είναι πιθανά…

Από την άλλη, υπάρχει ένα εξίσου σοβαρό θέμα. Τις τελευταίες ημέρες διενεργείται έλεγχος στην ΠΑΕ Ηρακλής από ανθρώπους της ΦΑΕ, ο οποίος ολοκληρώνεται από μέρα σε μέρα. Οι κυανόλευκοι περιμένουν το πόρισμα του ελέγχου, βάσει του οποίου μπορούν να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να ρυθμιστούν τα χρέη που θα προκύψουν και εν συνεχεία να αποκτήσει η ΠΑΕ το δικαίωμα έκδοσης φορολογικής ενημερότητας. 

Μόλις γίνει ο καταλογισμός από την ΦΑΕ και έχοντας την απόφαση του Εφετείου στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, οι κυανόλευκοι θα κινηθούν αναλόγως για την συμπλήρωση του φακέλου που θα κατατεθεί στην ΕΕΑ.

Εντός της ημέρας αναμένεται η απάντηση της Επιτροπής…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top