Δηλώσεις Δρίκου και Προύσαλη

Σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (26/9) η συνέντευξη τύπου προπονητών και αρχηγών των ομάδων της Α1 Ανδρών, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής …

Ηρακλής

Σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (26/9) η συνέντευξη τύπου προπονητών και αρχηγών των ομάδων της Α1 Ανδρών, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Σωτήρης Δρίκος, δήλωσε: «Το πιο αισιόδοξο είναι ότι είμαστε και φέτος εδώ, για ένα άλλο πρωτάθλημα στην Α1. Αν δούμε το κοινωνικό περιβάλλον γύρω μας, το να γίνει ακόμα ένα πρωτάθλημα είναι από μόνο του σημαντικό. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Η αισιοδοξία μας πρέπει να πηγάζει μέσα από ένα συγκεκριμένο σχέδιο. Οι ομάδες κάνουν την προσπάθεια τους να δουλέψουν για να βελτιωθούν και να ενισχυθούν με παίκτες. Για το πρωτάθλημα που θα έρθει δύσκολα θα μπορέσουμε να προσδιορίσουμε αν θα είναι καλύτερο. Έχω την αίσθηση όμως ότι θα παραμείνει ανταγωνιστικό, για να προσεγγίσουμε το ενδιαφέρον του κόσμου των σπορ. Στόχος του Ηρακλή είναι να πρωταγωνιστεί και να μάχεται για τις διακρίσεις. Σε ένα πρωτάθλημα ο πρώτος ξεκινάει πρώτος, για το τέλος θα δούμε. Για το ελληνικό βόλεϊ οι μεγάλες ομάδες είναι σημαντικές. Για μία τεχνική έλλειψη το να χαθεί από το ελληνικό πρωτάθλημα μία μεγάλη ομάδα θα είναι κωμικό».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Προύσαλης ανέφερε: «Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Όλοι μαζί να προχωρήσουμε ενωμένοι και να τα καταφέρουμε. Σήμερα όλοι μιλήσαμε για αγάπη για το βόλεϊ. Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις. Στόχος του Ηρακλή είναι η διεκδίκηση της κορυφής και τίποτα λιγότερο».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top