Πάει Βουλγαρία ο Τανίκ

Ήρθε, μίλησε και αναχωρεί για την Βουλγαρία. Ο λόγος για τον διεθνή Τούρκο ακραίο, Σινάν Τανίκ, ο οποίος είχε την πρώτη γνωριμία με τους ανθρώπους …

Ηρακλής


Ήρθε, μίλησε και αναχωρεί για την Βουλγαρία. Ο λόγος για τον διεθνή Τούρκο ακραίο, Σινάν Τανίκ, ο οποίος είχε την πρώτη γνωριμία με τους ανθρώπους της ομάδας.


“Ο Τούρκος ακραίος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί στα γραφεία του Ηρακλή με τον πρόεδρο του ΤΑΑ, Θεόφιλο Κολύμπατζη, τον αντιπρόεδρο Γιώργο Μανωλόπουλο και τον γενικό αρχηγό, Βαγγέλη Μπερμπέρογλου και να συζητήσουν για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Ο Τανίκ θα ταξιδέψει μαζί με τα μέλη της διοίκησης για την Βουλγαρία, όπου οι κυανόλευκοι θα συμμετέχουν στο τουρνουά που διοργανώνει η Πιρίν Balkanstroy”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΤΑΑ Ηρακλής.


Γίνεται αντιληπτό ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις και αν δεν προκύψουν εμπόδια της τελευταίας στιγμής, ο Τανίκ θα φορέσει την κυανόλευκη φανέλα τη νέα περίοδο.


ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (12:58)


Νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα άφιξης έφτασε ο Σινάν Τανίκ και αυτή την στιγμή βρίσκεται στα γραφεία του ΤΑΑ Ηρακλής και συζητάει τις λεπτομέρειες του συμβολαίου.


Μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει καταρχήν συμφωνία και αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να ανακοινωθεί η απόκτηση του διεθνή Τούρκου ακραίου.

Δεν αποκλείεται πάντως μετά τον Τανίκ να ακολουθήσουν εξελίξεις και για έναν ακόμα ακραίο, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για Λετονό αθλητή.


Για οποιαδήποτε εξέλιξη στην υπόθεση Τανίκ, θα ενημερωθείτε από την BlueArena…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top