Έρχεται την Παρασκευή (23/9) ο Τανίκ

Το μεσημέρι της Παρασκευής (23/9) αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο Σινάν Τανίκ, προκειμένου να ολοκληρώσει την συμφωνία με το ΤΑΑ Ηρακλής για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. …

Ηρακλής

Το μεσημέρι της Παρασκευής (23/9) αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο Σινάν Τανίκ, προκειμένου να ολοκληρώσει την συμφωνία με το ΤΑΑ Ηρακλής για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Τούρκος ακραίος θα ταξιδέψει με πτήση των 11.30 από την Κωνσταντινούπολη και αμέσως μετά την άφιξη του θα συζητήσει με τους κυανόλευκους.

Οι δύο πλευρές ως γνωστόν έχουν προσύμφωνο εδώ και καιρό και πλέον αυτό που απομένει είναι να δώσουν τα χέρια οριστικά, από την στιγμή που θα τα εχουν βρει πλήρως και στο οικονομικό.

Την συγκεκριμένη εξέλιξη θα την αναμένει και ο Σωτήρης Δρίκος, ο οποίος μαζί με την αποστολή της ομάδας θα ταξιδέψει το πρωί της Παρασκευής για την Βουλγαρία, όπου θα δοθούν τρία φιλικά παιχνίδια σε διεθνές τουρνουά.

Δεν αποκλείεται πάντως μετά τον Τανίκ να ακολουθήσουν εξελίξεις και για έναν ακόμα ακραίο, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για Λετονό αθλητή.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top