“Το τμήμα είναι απολύτως βιώσιμο”

Παράταση λίγων ημερών παίρνει η εξέταση των φακέλων αδειοδότησης που κατέθεσαν οι ομάδες βόλεϊ στην επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού. Λόγω πληθώρας υποθέσεων, η εκδίκαση θα πραγματοποιηθεί …

Ηρακλής

Παράταση λίγων ημερών παίρνει η εξέταση των φακέλων αδειοδότησης που κατέθεσαν οι ομάδες βόλεϊ στην επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού. Λόγω πληθώρας υποθέσεων, η εκδίκαση θα πραγματοποιηθεί σε κάποια από τις επόμενες ημέρες.

Όσον αφορά το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον ΑΦΜ του ΤΑΑ Ηρακλής, ο Βαγγέλης Μπερμπέρογλου τόνισε ότι το πρόβλημα πρέπει να ξεπεραστεί, μιας και αναφερόμαστε σε ένα τμήμα που είναι 100% βιώσιμο.

“Δεν μπορεί να κινδυνεύει το τμήμα βόλεϊ, επειδή υπάρχουν χρέη στον Ερασιτέχνη, ο οποίος συντηρεί 17 τμήματα. Εμείς αποδείξαμε με επίσημα έγγραφα ότι το τμήμα είναι απολύτως βιώσιμο, υπάρχει ένας άνθρωπος, ο κ. Κολύμπατζης, που το χρηματοδοτεί. Είναι τρέλα και μόνο που υπάρχει ακόμη ως θέμα”, ανέφερε στο “Μετρόπολις” και συνέχισε λέγοντας ότι…

“Θα πρέπει άπαντες να αντιληφθούν ότι βόλεϊ χωρίς Ηρακλή, δεν υπάρχει. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να παίξουμε στην Α2. Υπάρχει μία υγιής ομάδα που εκπροσωπεί την χώρα μας στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό πρέπει άπαντες να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους. Το έχουν αντιληφθεί και οι ομάδες και γι’ αυτό στο πλευρό μας είναι η Λίγκα. Δεν ζητάμε άλλωστε κάτι παράνομο. Ζητάμε κάτι λογικό και νόμιμο”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top