Αγωνία ενόψει ΕΕΑ

Την Τρίτη (20/9) θα συνεδριάσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για τις ομάδες που θα συμμετέχουν στην Α1 Ανδρών του βόλεϊ και στον Ηρακλή αναμένουν με …

Ηρακλής

Την Τρίτη (20/9) θα συνεδριάσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για τις ομάδες που θα συμμετέχουν στην Α1 Ανδρών του βόλεϊ και στον Ηρακλή αναμένουν με αγωνία την απόφαση, από την στιγμή που υπήρξε πρόβλημα με το ΑΦΜ. Από το κυανόλευκο ΤΑΑ προκύπτει πως έγιναν οι ενέργειες για να διευθετηθεί το θέμα και πλέον περιμένουν τις εξελίξεις.

Δεν αποκλείεται πάντως, εφόσον υπάρξει κάποια νέα εμπλοκή, η Λίγκα να ζητήσει αναβολή, κάτι που τόνισε ο πρόεδρος της, Παντελής Ταρνατόρος, στο ΑθλητικόMetropolis: «Ο Ηρακλής άργησε να μας ενημερώσει για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αν το γνωρίζαμε νωρίτερα θα βρίσκαμε πιο εύκολα λύση. Ανάλογο πρόβλημα με το ΑΦΜ δεν έχει κανένα ΤΑΑ. Ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα με ορισμένες οφειλές, αν και με ενημέρωσαν πως έχουν τακτοποιηθεί, χωρίς πάντως να έχω δει ακόμα τον φάκελο. Αν δεν τακτοποιηθεί το θέμα του ΑΦΜ, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αναβολή από την ΕΕΑ. Ως Λίγκα είμαστε στο πλευρό του Ηρακλή».

Σχετικά Άρθρα

Γκιόν: “Είναι τέλεια στον Ηρακλή – Ομάδα με τεράστια ιστορία”

Βόλει

Back to Top