Ανακοίνωση-απάντηση του ΤΑΑ Ηρακλής

Με αφορμή δημοσίευμα που έκανε λόγο για πρόβλημα στην μεταγραφή του Ρολάντο Ντεσπέιν, το ΤΑΑ Ηρακλής εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Απαντώντας στο δημοσίευμα που ανακαλύπτει …

Ηρακλής

Με αφορμή δημοσίευμα που έκανε λόγο για πρόβλημα στην μεταγραφή του Ρολάντο Ντεσπέιν, το ΤΑΑ Ηρακλής εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Απαντώντας στο δημοσίευμα που ανακαλύπτει πρόβλημα με την μεταγραφή του Ρολάντο Ντεσπέιν στον Ηρακλή, το κυανόλευκο ΤΑΑ επιθυμεί να θυμίσει πως ο Κουβανός ακραίος έχει τιμωρηθεί μέχρι τις 31/12 για την υπόθεση της Ιταλικής Πιατσέντζα.

Για ακόμα μία φορά η μοναδική ελληνική ομάδα που συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται στο στόχαστρο από αυτούς που επιθυμούν να την κάνουν πρώτο θέμα δυσφημώντας την.

Για εσάς ο Ηρακλής κάθε μέρα έχει πρόβλημα, κάθε μέρα σας ενοχλεί και κάθε μέρα προσπαθείτε να δημιουργήσετε αρνητικές εντυπώσεις.

Για εμάς, ο Ηρακλής κάθε μέρα θα πρωταγωνιστεί και κάθε μέρα θα προσπαθεί να γίνεται καλύτερος.

Χαιρόμαστε που ασχολείστε καθημερινά με τον Ηρακλή και με καμία άλλη ομάδα. Θα χαρούμε να σας δούμε να σχολιάζετε και την κατάκτηση των τίτλων από την ομάδα μας».

Σχετικά Άρθρα

Νίλσον: “Ακόμη ανατριχιάζω με το πάθος και την τρέλα του κόσμου του ΗΡΑΚΛΗ”

Βόλει

Σημαντική εξέλιξη: Πώς ρυθμίζεται την υπόθεση των παλαιών οφειλών και για τον Ηρακλή!

Βόλει

Back to Top