Παδικά χαμόγελα στον αγιασμό των ακαδημιών

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες στο Ιβανώφειο ο αγιασμός των ακαδημιών μπάσκετ του Ηρακλή. Το «παρών» έδωσαν γύρω στους 100 νεαρούς αθλητές, οι …

Ακαδημία

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες στο Ιβανώφειο ο αγιασμός των ακαδημιών μπάσκετ του Ηρακλή. Το «παρών» έδωσαν γύρω στους 100 νεαρούς αθλητές, οι οποίοι μαζί με τους γονείς τους αλλά και τους προπονητές τους έδωσαν το σύνθημα να επιτύχουν τη νέα περίοδο.

Οι ακαδημίες των κυανόλευκων, φέτος πραγματοποιούν μία νέα αρχή με στόχο την άμεση ανάδειξη ταλέντων. Με τον άσο του παρελθόντος, Μάκη Καλανταρίδη στο πόστο του τεχνικού διευθυντή έχει γίνει μία αναδιάρθρωση σε όλα τα τμήματα. Οι εγγραφές συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς, με τους ανθρώπους της ομάδας να εκτιμούν ότι φέτος στις ακαδημίες θα υπάρχουν 200 παιδιά.

Ο άμεσος συνεργάτης του Καλανταρίδη και υπεύθυνος των ακαδημιών Αχιλλέας Παπαδημητρίου, μίλησε στο BLUEARENA γιʼ αυτό το νέο ξεκίνημα: «Φέτος με τον ερχομό του Μάκη Καλανταρίδη δίνεται μία νέα πνοή στο τμήμα του μπάσκετ, αφού πραγματοποιείται μία νέα προσπάθεια στις ακαδημίες. Δώσαμε μεγάλη βαρύτητα στην οργάνωση όλων των τμημάτων. Με τους έμπειρους προπονητές που διαθέτουμε θέλουμε να δημιουργήσουμε σωστές βάσεις και να αναδείξουμε ταλέντα, με σκοπό πολλά από αυτά τα παιδιά τα επόμενα χρόνια να στελεχώνουν τις πρώτες ομάδες».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top