Λ.Φ.Β.Η: “Το Σάββατο στις 18.00 έχουμε αγώνα”

Θέση για τα όσα διαδραματίζονται στον Ηρακλή, πήρε με ανακοίνωση της και η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Βόλλεϋ Ηρακλή, η οποία καλεί όλο τον κόσμο των …

Ηρακλής


Θέση για τα όσα διαδραματίζονται στον Ηρακλή, πήρε με ανακοίνωση της και η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Βόλλεϋ Ηρακλή, η οποία καλεί όλο τον κόσμο των Κυανόλευκων, να δώσει το παρών το Σάββατο στο Κατσάνειο στις 18.00. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά την πρώτη έκπληξη και απορία για την νέα τραγική απόφαση – κωμωδία της ανεκδιήγητης Ε.Π.Ο. και των κατευθυνόμενων οργάνων της και αφού ο θυμός και η οργή όλων πλέον των Ηρακληδέων έχει «κτυπήσει κόκκινο», ήρθε η ώρα και η στιγμή να αναμετρηθούμε με το σάπιο και δυσώδες παρασκήνιο του επαγγελματικού αθλητισμού και ειδικά του ποδοσφαίρου.

Το Σάββατο στις 6 η ώρα το απόγευμα είναι η ώρα του αγώνα. Η ώρα της περηφάνειας του τεράστιου κόσμου του Ηρακλή.

  • Κατεβαίνουμε στο δρόμο για να προστετέψουμε τις αξίες με τις οποίες μεγαλώνουνε γενιές Ηρακληδέων 112 χρόνια τώρα.
  • Κατεβαίνουμε στον αγώνα με πάθος  για να δείξουμε και στα παιδιά μας τον ίδιο  δρόμο που ακολούθησαν δεκαετίες πριν οι ήρωες του Ηρακλή.
  • Αγωνιζόμαστε για τη δικαιοσύνη  και την ισονομία.
  • Στρεφόμαστε κατά της φαυλοκρατίας και των σκοτεινών εκείνων κύκλων της κοινωνίας που απεργάζονται σχέδια εναντίον της ζωής μας και της ζωής των παιδιών μας.
  • Δίνουμε ένα ισχυρό χτύπημα στο κατεστημένο.

Χρέος του κάθε Ηρακληδέα απέναντι στο σύλλογο αλλά και απέναντι  στον εαυτό του είναι, όχι μόνον να βρίσκεται εκεί αλλά να ξεσηκώσει και να φέρει όλους όσους βλέπει ότι διστάζουν ή δεν ασχολούνται.

Το ποτάμι της κυανόλευκης οργής το Σάββατο πρέπει να παρασύρει όλους όσους παρανομούν, όλους όσους νομίζουν ότι θα μας συνθλίψουν.

Καλούμε όλα τα μέλη της Λέσχης αλλά και όλους τιυς Ηρακλειδείς να δώσουν βροντερό παρών στη συγκέντρωση-πορεία για την αποκατάσταση της νομιμότητας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18:00 ΣΤΟ ΚΑΤΣΑΝΕΙΟ , ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Το Δ. Σ.  της Λ.Φ.Β.Η.

Σχετικά Άρθρα

Μήνυμα Λεονίδη στους Ηρακλειδείς, μέσω… ΓκοτζΗΡΑ (pic)

Βόλει

“Πρώτα να αποδείξει ποιος είναι, μέσω του βόλεϊ…”

Ποδόσφαιρο

Λεονίδης: “Θέλουμε πρώτα το βόλεϊ, για να αποδείξουμε τις δυνατότητές μας”

Ποδόσφαιρο

Back to Top