Εκλέχτηκε το νέο Δ.Σ της Λ.Φ.Β.Η

Η Λέσχη Φίλων Βόλλεϋ Ηρακλή, πραγματοποίησε Γενική Συνέλευση και σε αυτήν μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τον απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης, ενώ οριοθετήθηκαν και …

Ηρακλής

Η Λέσχη Φίλων Βόλλεϋ Ηρακλή, πραγματοποίησε Γενική Συνέλευση και σε αυτήν μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τον απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης, ενώ οριοθετήθηκαν και οι νέοι στόχοι. Παράλληλα, εκλέχτηκε και νέο Δ.Σ.

Πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο HYATT   η γενική συνέλευση της Λέσχης Φίλων Βόλλεϋ Ηρακλή. Κατά την διάρκεια αυτής έγινε ένας απολογισμός των πεπραγμένων της απερχόμενης διοίκησης από τον πρόεδρο Κο Αρτακιανό και συζήτηση μεταξύ των μελών για την οριοθέτηση  νέων στόχων και επιδιώξεων για την Λέσχη.

Κατόπιν τον λόγο πήραν το μέλος της Λέσχης και πρόεδρος του ΤΑΠ Ηρακλής Κος Θεόφιλος Κολύμπατζης ο οποίος παρουσίασε τον σχεδιασμό και τους στόχους της ομάδας κατά την νέα χρονιά.

Η διαδικασία συνεχίστηκε με την παρουσίαση των υποψηφίων για το νέο Δ.Σ. αρκετοί εκ των οποίων είναι νέα πρόσωπα σε μια προσπάθεια ανανέωσης προσώπων και ιδεών.

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε εξελέγησαν 11 μέλη ως νέο διοικητικό συμβούλιο  τα οποία θα συγκροτηθούν σε σώμα σε ημερομηνία που θα καθοριστεί άμεσα. Τα εκλεγέντα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου είναι οι παρακάτω:

  1. AΡΤΑΚΙΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
  2. ΓΚΙΟΥΖΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  3. ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
  4. ΚΥΡΑΤΖΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  5. ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  6. ΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  7. ΠΑΣΠΑΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
  8. ΣΚΟΥΜΠΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
  9. ΣΦΕΤΚΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

10. ΤΖΙΑΜΠΙΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

11. ΦΩΤΣΙΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 Στο τέλος της διαδικασίας συζητήθηκαν  οι τρόποι και οι μέθοδοι βοήθειας της Λέσχης προς το ΤΑΠ αλλά και προς τα άλλα τμηματα του συλλόγου καθώς και οι επόμενες εκδηλώσεις της Λέσχης και η οργάνωσή τους  μέσα από τη δράση του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Το Δ. Σ.  της Λ.Φ.Β.Η.

Σχετικά Άρθρα

Μήνυμα Λεονίδη στους Ηρακλειδείς, μέσω… ΓκοτζΗΡΑ (pic)

Βόλει

“Πρώτα να αποδείξει ποιος είναι, μέσω του βόλεϊ…”

Ποδόσφαιρο

Λεονίδης: “Θέλουμε πρώτα το βόλεϊ, για να αποδείξουμε τις δυνατότητές μας”

Ποδόσφαιρο

Back to Top