Οι πρεμιέρες του Ηρακλή στα πρωταθλήματα ΕΠΕΣΘ

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΕΣΘ για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2011-2012 στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. 1η Οκτωβρίου ξεκίνημα του νέου μήνα και ξεκίνημα και …

Ακαδημία

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΕΣΘ για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2011-2012 στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

1η Οκτωβρίου ξεκίνημα του νέου μήνα και ξεκίνημα και για το πρωτάθλημα κορασίδων. Οι κυανόλευκες συμμετέχουν στον Δ Όμιλο μαζί με τις ομάδες του Πρωτέα, Ακαδημίας Πρωταθλητών, ΓΑΣ Κουφαλίων, ΠΟ Μουδανιών και ΓΑΣ Ευκαρπίας, την οποία και θα υποδεχτούν στο Κατσάνειο για την πρώτη αγωνιστική.

Ακολουθεί το πρωτάθλημα παίδων με τον πρώτο αγώνα να δίνεται στις 8 Οκτωβρίου με τον Ηρακλή όμως να έχει ρεπό.Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Επίκουρος Πολίχνης υποδέχεται τον Περσέα, ο Αίαντας Εύοσμου τον Μέγα Αλέξανδρο, καιη Ελπίδα Αμπελοκήπων τη ΜΕΝΤ.

Μια ημέρα μετά θα δοθεί η επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος εφήβων με τον Ηρακλή να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Κατσάνειο. Οι υπόλοιποι αντίπαλοι του Ηρακλή για το φετινό πρωτάθλημα είναι ο Άρης, η ΜΕΝΤ, ο Απόλλων Καλαμαριάς,ο Επίκουρος Πολίχνης και η ΧΑΝΘ.

Τέλος στις 10 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα νεανίδων με τις κυανόλευκες να αγωνίζονται εκτός έδρας κόντρα στη ΜΕΝΤ. Οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου είναι οι Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου, Άρης, Αετός, Ποσειδώνας Μηχανιώνας, ΔΑΣ Ωραιοκάστρου, Επίκουρος Πολίχνης, Ανατόλια και ΕΟ Σταυορούπολης.

Πηγή: iraklis.org

Σχετικά Άρθρα

Back to Top