Το… «θηρίο» είναι ακόμα ζωντανό…

Ηταν πολύ λογικό αλλά και αναμενόμενο να προκληθεί τόσο μεγάλος ενθουσιασμός από την απόφαση του δικαιοδοτικού η οποία επιτρέπει, ΒΑΣΙΜΑ πλέον, στον …

Ηταν πολύ λογικό αλλά και αναμενόμενο να προκληθεί τόσο μεγάλος ενθουσιασμός από την απόφαση του δικαιοδοτικού η οποία επιτρέπει, ΒΑΣΙΜΑ πλέον, στον Ηρακλή να ελπίζει ότι θα αγωνίζεται και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Σούπερ λίγκα. Όμως για όνομα του Θεού μην περάσει από το μυαλό κανενός ότι η υπόθεση τελείωσε. Είναι πολύ σημαντικό το χτεσινό «βήμα» όμως η υπόθεση έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Πρώτα-πρώτα γιατί η υπόθεση θα επανεξετασθεί (από επιτροπή με άλλη σύνθεση και στη βάση ότι αφού παραπέμφθηκε για πλαστογραφία πρέπει να δικασθεί για πλαστογραφία (άρα τιμωρείται με πρόστιμο) και όχι για δυσφήμιση (όπως και δικάστηκε). Η χτεσινή απόφαση αποτελεί μια βάση αισιοδοξίας. Μέχρι εδώ όμως. Γιατί ακόμα κανένας δεν ξέρει πότε θα ορισθεί η ημερομηνία επανεξέτασης. Υπάρχει άλλωστε και το προηγούμενο με την αδειοδότηση. Και στην περίπτωση αυτή ο Ηρακλής δικαιώθηκε, λόγω της συμμετοχής του Σμαϊλη στην δευτεροβάθμια αλλά ακόμα δεν ορίστηκε πότε και από ποια επιτροπή (ποιοι δηλαδή θα την αποτελούν) θα εξετασθεί η υπόθεση αυτή.

Κάτω από άλλες συνθήκες και ίσως σε κάποια άλλη χώρα όλα αυτά να ήταν απλές λεπτομέρειες οι οποίες θα μπορούσαν να τακτοποιηθούν σε χρόνο ρεκόρ. Στην Ελλάδα όμως και με τον Πιλάβιο να είναι ακόμα πρόεδρος της ΕΠΟ (η οποία θα πρέπει να ορίσει την σύνθεση τόσο της δευτεροβάθμιας επιτροπής για την αδειοδότηση όσο και την επιτροπή εφέσεων για την εκ νέου εκδίκαση της υπόθεσης του υποβιβασμού) όλα μπορεί κανείς να τα περιμένει.

Μπορεί οι Πιλάβιος και Κουρίδης να δέχονται τη μια σφαλιάρα μετά την άλλη (αν λάβουμε υπόψη τις δηλώσεις Μποροβήλου, Μπάκου τώρα τις τρώνε και από τους μέχρι χτες προστατευόμενους τους ) όμως το.. «θηρίο» (η ηγεσία της ΕΠΟ και οι μηχανισμοί της ) παραμένει ζωντανό και αλίμονο αν το αφήσουν να σηκώσει κεφάλι. Για αυτό και το μόνο που πρέπει να έχουν συνεχώς στο μυαλό τους στον Ηρακλή είναι πώς θα το αποτελειώσουν. Γιατί μόνο έτσι θα έλθει η τελική και οριστική δικαίωση.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

ΣΧΟΛΙΟ: Ποιο λάθος κ.Κουρίδη; Αρχίσαμε τα ανέκδοτα πάλι;

Απόψεις

Back to Top