Αρχίζει ο σχεδιασμός για τη Β΄ Εθνική

Αφού έκλεισε και τυπικά το ζήτημα της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής (εστάλησαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην ΕΟΚ), η διοίκηση του Ηρακλή περνά …

Ηρακλής

Αφού έκλεισε και τυπικά το ζήτημα της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής (εστάλησαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην ΕΟΚ), η διοίκηση του Ηρακλή περνά στην επόμενη φάση του σχεδιασμού που αφορά τη στελέχωση της ομάδας.

Αρχίζοντας από το μηδέν, οι κυανόλευκοι καλούνται να βρουν προπονητή και παίκτες ώστε να σχηματισθεί ένα αξιόλογο ρόστερ που θα μπορέσει να στοχεύσει στην άνοδο. Είναι οξύμωρο, περίεργο και ίσως υποτιμητικό για τον Ηρακλή, η ομάδα του μπάσκετ να είναι στην κατηγορία αυτή και να καλείται να παλέψει για την άνοδο στην Α2, ωστόσο αυτή είναι η πικρή αλήθεια και δεν μπορεί να αλλάξει.

Έχοντας περιορισμένες πηγές εσόδων θα πρέπει να γίνουν «έξυπνες» κινήσεις για την ενδυνάμωση της ομάδας. Πρώτος στόχος είναι η εξεύρεση προπονητή που πιθανότατα θα είναι από τη Θεσσαλονίκη και θα προτιμηθούν περιπτώσεις ανθρώπων που ξέρουν τι είναι Ηρακλής και ίσως να έχουν δουλέψει κατά το παρελθόν στην ομάδα.

Κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τους παίκτες, αφού θα είναι σημαντικό να μην υπάρχουν έξοδα στέγασης ή διατροφής, όπως συμβαίνει σε περιπτώσεις αθλητών που έρχονται από μακριά.

Σχετικά Άρθρα

KAE: «Καλούμε σε συστράτευση τον κόσμο για μια απαιτητική σεζόν!»

Μπάσκετ

Μέξας: «Πρέπει να δημιουργήσουμε ομάδα με οργάνωση και πλάνο»

Μπάσκετ

Back to Top