ΣΧΟΛΙΟ: Τι άλλο πρέπει να κάνουν;

«Ενώπιον τεσσάρων δικηγόρων, ενός παράγοντα, ενός μετόχου, ενός Δημάρχου-πρώην υφυπουργού και τριών δημοσιογράφων, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ανακοίνωσε την Τετάρτη το μεσημέρι τα ΔΥΟ …

«Ενώπιον τεσσάρων δικηγόρων, ενός παράγοντα, ενός μετόχου, ενός Δημάρχου-πρώην υφυπουργού και τριών δημοσιογράφων, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ανακοίνωσε την Τετάρτη το μεσημέρι τα ΔΥΟ σκέλη της απόφασης για τον ΟΦΗ. Το πρώτο σκέλος ανέφερε πως «ακυρώνεται η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης λόγω κακής σύνθεσης του οργάνου και διατάσσεται ο ορισμός νέας εξέτασης»…..

Διαβάζω και ξαναδιαβάζω την παράγραφο αυτή και αδυνατώ να το πιστέψω. Όμως το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Αρη Ασβεστά στο www. Sport-fm.gr δεν διαψεύστηκε από κανένα. Μάλιστα ο ίδιος επανέλαβε στον « Libero» τα ίδια ακριβώς χωρίς πάλι να προκαλέσει την αντίδραση ούτε κάποιου από αυτούς που αναφέρει αλλά ούτε και των μελών του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ. Συνεπώς δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι τα γεγονότα εξελίχτηκαν ακριβώς όπως τα περιγράφει ο Αρης Ασβεστάς.

Και όμως σήμερα (την ώρα που γράφονται οι γραμμές αυτές δεν έχει ανακοινωθεί η απόφαση για την προσφυγή του Ηρακλή στο δικαιοδοτικό δικαστήριο) και ο Πιλάβιος παραμένει πρόεδρος της ΕΠΟ και το δικαιοδοτικό δικαστήριο στη ..θέση του. Σαν να μην έγινε τίποτα.

Όμως δεν είναι μόνο αυτοί (ο Πιλάβιος και η.. παρέα του). Μήπως είδατε εσείς καμιά αντίδραση από την «θεσμοθετημένη πολιτεία» ; Είδατε τους λαλίστατους τον τελευταίο καιρό κ.κ. Νικητιάδη και Μπιτσαξή να παρεμβαίνουν και να ζητούν εξηγήσεις; Ετσι όμως και ήταν κάποια απόφαση (και απόλυτη νόμιμη ακόμα) που να ευνοούσε τον Ηρακλή θα τους βλέπατε πρωί-πρωί να παρεμβαίνουν και να κάνουν δηλώσεις.

Από την αρχή που ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία που έχει για στόχο τον Ηρακλή, κάθε τι που μπορούσε να θεωρηθεί ότι ήταν υπέρ του περνούσε ντούκου. Ετσι όμως και κάτι ήταν σε βάρος του γίνονταν και συνεχίζει να γίνεται «πρωτοσέλιδο». Δεν περίμενε λοιπόν κανείς στον Ηρακλή ότι και αυτή η «λαθροχειρία» της ΕΠΟ θα αντιμετωπίζονταν με την σοβαρότητα που πρέπει και θα έπαιρνε την ανάλογη προβολή. Όμως δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Και ούτε ενδιαφέρει τους κυανόλευκους. Αυτό που ενδιαφέρει κάθε φίλο του Ηρακλή είναι ότι ενώ πλέον είναι τεκμηριωμένο ποιοί μεθοδεύουν τον πόλεμο εναντίον του ο Πιλάβιος και οι επιτροπές του παραμένουν στο απυρόβλητο. Τι άλλο πρέπει να κάνουν για να συγκινηθεί κάποιος εισαγγελέας;

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

ΣΧΟΛΙΟ: Ποιο λάθος κ.Κουρίδη; Αρχίσαμε τα ανέκδοτα πάλι;

Απόψεις

Back to Top