Οι αντίπαλοι του Ηρακλή μιλούν για την κλήρωση

Μία μέρα μετά την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ, οι εκπρόσωποι των αντιπάλων του Ηρακλή στον πρώτο όμιλο σχολιάζουν στο www.iraklisvolley.gr το αποτέλεσμα της. Ντίτερ Λίντερς …

Ηρακλής

Μία μέρα μετά την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ, οι εκπρόσωποι των αντιπάλων του Ηρακλή στον πρώτο όμιλο σχολιάζουν στο www.iraklisvolley.gr το αποτέλεσμα της.

Ντίτερ Λίντερς (διοικητικό στέλεχος Νόλικο Μαασέικ): «Είμαστε ικανοποιημένοι με την κλήρωση. Νομίζω ότι έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε. Χρειάζεται προσοχή για όλες τις ομάδες. Δεν υπάρχει το απόλυτο φαβορί. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να έχουμε καλή συνεργασία με όλες τις ομάδες και τον Ηρακλή. Είμαστε περίεργοι να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι οι ομάδες. Είναι μία συνήθεια να παίζουμε όλα αυτά τα χρόνια κόντρα στον Ηρακλή. Είναι ωραία που επιστρέφουμε και ελπίζουμε να δούμε καλά παιχνίδια. Είναι νωρίς να πούμε ποιος θα προκριθεί, σίγουρα θα γίνει μάχη».

Η πρωταθλήτρια Βελγίου θα παρουσιαστεί με αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, καθώς αποχώρησαν πέντε παίκτες, ενώ αποκτήθηκαν πέντε (τρεις Βέλγοι, ένας Ολλανδός, ένας Λιθουανός).

Μουράτ Χακτανίρ (βοηθός προπονητή Αρκάς): «Όλοι θα ήθελαν να είναι στο δικό μας όμιλο. Όλες οι ομάδες έχουν ελπίδες να προκριθούν. Το πρόβλημα είναι ότι θα έχουμε μεγάλη διακοπή λόγω του προ-ολυμπιακού τουρνουά. Είναι θετικό ότι ξεκινάμε στην έδρα μας.  Δεν γνωρίζουμε ακόμα πολλά για το φετινό ρόστερ του Ηρακλή, περιμένουμε να ολοκληρωθεί. Έχουμε πάρει πληροφορίες από τον Αγκάμεζ για τον Ηρακλή. Εύχομαι να δούμε καλά παιχνίδια».

Από την δευτεραθλήτρια Τουρκίας αποχώρησαν μόλις δύο παίκτες, ενώ αποκτήθηκαν οι Χάνσεν (Αμερικανός πασαδόρος), Νταφ (Καναδός κεντρικός) και Πέραν (Καναδός ακραίος).

Ογκνιάν Τίμτσεφ (διοικητικό στέλεχος ΤΣΣΚΑ Σόφιας): «Ο όμιλος παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες ελπίδες για να προκριθούν. Εμείς έχουμε αλλάξει πολλά σε σχέση με την τελευταία φορά που αντιμετωπίσαμε τον Ηρακλή. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν οι αγώνες, όλα είναι ανοιχτά. Η Νόλικο είναι δυνατή ομάδα, ενώ σεβόμαστε τον Ηρακλή και την Αρκάς. Θα μπορούσαμε να είχαμε και χειρότερη κλήρωση αλλά και πάλι θα είναι δύσκολο το έργο μας».

Σχετικά Άρθρα

Κατά πολύ μικρότερο το χρέος του Τμήματος βόλεϊ προς το Δημόσιο

Βόλει

Back to Top