Νόλικο, Αρκάς και ΤΣΣΚΑ Σόφιας οι αντίπαλοι στο CEV Champions’ League

Η κλήρωση για την πρώτη φάση του CEV Champions’ League ολοκληρώθηκε στην Βιέννη, με τον Ηρακλή να καλείται να αντιμετωπίσει την – γνώριμη – Νόλικο …

Ηρακλής


Η κλήρωση για την πρώτη φάση του CEV Champions’ League ολοκληρώθηκε στην Βιέννη, με τον Ηρακλή να καλείται να αντιμετωπίσει την – γνώριμη – Νόλικο από το Βέλγιο, την τουρκική Αρκάς Ισμίρ, από τη Σμύρνη, και την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, με την ιδιοκτησία της – ως γνωστόν – να έχει προσφάτως ενδιαφερθεί για την αξιοποίηση των Χορτατζήδων. Από τον όμιλο προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες. Ο Ημίθεος περιελήφθη στο γκρουπ των ισχυρών, λόγω εξαιρετικού παρελθόντος στο θεσμό.


Αμέσως μετά την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ, ο προπονητής του Ηρακλή, Σωτήρης Δρίκος δήλωσε: «Δεν είναι κακή η κλήρωση. Ήταν σημαντικό το ότι βρεθήκαμε στο γκρουπ των ισχυρών. Στην Αρκάς παίζει ο Αγκάμεζ και τον γνωρίζουμε καλά. Η υπόθεση πρόκριση είναι ανοιχτή. Δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες. Πρέπει να δούμε πάνω από όλα πως θα είναι ο Ηρακλής. Θα περιμένουμε επίσης να ολοκληρωθούν τα ρόστερ των ομάδων. Υπήρχαν χειρότεροι όμιλοι από τον δικό μας, αλλά αυτό δεν λέει πολλά, καθώς τα πάντα θα κριθούν μέσα στο γήπεδο».


Από την πλευρά του ο Θεόφιλος Κολύμπατζης ανέφερε: «Η κλήρωση σε γενικές γραμμές κρίνεται καλή. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».


Σχολιάζοντας την κλήρωση, ο Γιώργος Μανωλόπουλος τόνισε: «Εφόσον πραγματοποιήσουμε αυτά που έχουμε σχεδιάσει για το χτίσιμο της νέας ομάδας, μπορούμε να προχωρήσουμε».


 

Σχετικά Άρθρα

Κατά πολύ μικρότερο το χρέος του Τμήματος βόλεϊ προς το Δημόσιο

Βόλει

Back to Top