Η νέα ταινία της Keira Knightley με άγριες σκηνές σεξ και βίας

Δεν την έχουμε συνηθίσει σε τόσο «σκληρούς» ρόλους, κι όμως η Keira Knightley μας εκπλήσσει με τη συμμετοχή της στη νέα ταινία του David Cronenberg …

Blue Girl

Δεν την έχουμε συνηθίσει σε τόσο «σκληρούς» ρόλους, κι όμως η Keira Knightley μας εκπλήσσει με τη συμμετοχή της στη νέα ταινία του David Cronenberg “A Dangerous Method” που σκηνοθέτησε ο David Cronenberg.

Η πανέμορφη ηθοποιός υποδύεται μια γυναίκα με αρκετά ψυχολογικά προβλήματα που ζει ένα θυελλώδη έρωτα με τον ψυχίατρό της. Με συμπρωταγωνιστή τον Michael Fassbender παίζουν το παράνομο ζευγάρι που ερωτοτροπεί με τρίτο πρόσωπο στη σχέση, τον Viggo Mortensen.

Οι χαρακτήρες είναι πραγματικά πρόσωπα αφού ουσιαστικά το φιλμ αναφέρεται στη σχέση του Carl Jung με το μέντορά του Sigmund Freud και στην ανακάλυψη των ψυχιατρικών μεθόδων.

Η ταινία έχει σχολιαστεί αρκετά για τις τραβηγμένες σκηνές βίας και σεξ στις ταινίες του και κάτι μας λέει ότι θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Στην ταινία που είναι βασισμένη στο σενάριο Talking Cure και θα βγει στις αίθουσες το Φεβρουάριο του 2012, πρωταγωνιστεί και ο Vincent Cassell ο οποίος υποδύεται τον Otto Gross, έναν Αυστριακό νευρολόγο.

http://www.youtube.com/watch?v=649aElu5pbE

Σχετικά Άρθρα

Νέο «χτύπημα» από την Ριάνα – Βγήκε χωρίς σουτιέν και είχαμε «αποκαλύψεις»

Διάφορα

Back to Top