Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά ακαδημιών

Την Κυριακή 5 Μαΐου έπεσε η  αυλαία του έβδομου τουρνουά των ακαδημιών βόλεϊ του Ηρακλή στο Κατσάνειο. Η διοργάνωση που κράτησε πέντε Σαββατοκύριακα έκλεισε με …

Ακαδημία

Την Κυριακή 5 Μαΐου έπεσε η  αυλαία του έβδομου τουρνουά των ακαδημιών βόλεϊ του Ηρακλή στο Κατσάνειο. Η διοργάνωση που κράτησε πέντε Σαββατοκύριακα έκλεισε με τον αγώνα Ηρακλής-Αετός.

Το τουρνουά ακαδημιών του Ηρακλή διοργανώνεται εδώ και επτά χρόνια με τη συμμετοχή των τμημάτων του συλλόγου αλλά και με τα αντίστοιχα τμήματα άλλων ομάδων. Φέτος το τουρνουά του Ηρακλή τίμησαν με την παρουσία του οι ομάδες της ΜΕΝΤ, του Αετού και του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά οι νεαροί αθλητές έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν όσα έχουν μάθει στην θεωρία και κατά την διάρκεια των προπονήσεων, αφού πραγματοποιούνται οικογενειακά φιλικά και αγώνες με τις αντίπαλες ομάδες.

Παράλληλα η προπονητική ομάδα πραγματοποιεί τεστ για να εξακριβώσει την εξέλιξη των αθλητών από την αρχή της χρονιάς έως και τώρα.  Στο φετινό τουρνουά συμμετείχαν αθλητές γεννημένοι από το 1996 έως το 2003.

Μέσα από κινητικά και ανθρωπομετρικά τεστ που πραγματοποιούνται στην αρχή, στα μέσα και στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς οι υπεύθυνοι των ακαδημιών βόλεϊ του Ηρακλή συμπληρώνουν την κάρτα του κάθε αθλητή στην οποία σημειώνεται η πρόοδός του και η εξέλιξή του.

Με τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις να έχουν τελειώσει οι υπεύθυνοι του τμήματος προετοιμάζονται για την καθιερωμένη τελετή λήξης των ακαδημιών που πραγματοποιείται στο Κατσάνειο. Φέτος λόγω του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος η εκδήλωση μεταφέρεται για το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 10:30.

Στην εκδήλωση καλούνται όλοι οι αθλητές των ακαδημιών βόλεϊ του Ηρακλή στους οποίους θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα και θα ενημερωθούν σχετικά με τα σχέδια της νέας χρονιάς που θα ξεκινήσει μετά από τις απαραίτητες καλοκαιρινές διακοπές. Το παρών αναμένεται να δώσουν και μέλη του ΔΣ του Γυμναστικού Συλλόγου και του ΤΑΠ Ηρακλής.

Σχετικά Άρθρα

LIVE STREAMING: Η μάχη του Εφηβικού για το χάλκινο κόντρα στον Άρη

Βόλει

Back to Top